Ποιος Χατζηγιάννης; «Διαλυμένη» με την τελευταία εξέλιξη η Ζέτα Μακρυπούλια

Κοινοποίηση:
makrypoulia_ant1_problimata

Το όνομα της Ζέτας Μακρυπούλια ακούστηκε έντονα τον τελευταίο καιρό, λόγω του χωρισμού με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, με το παρασκήνιο να φαίνεται έντονο, αλλά την ίδια να συνεχίζει ακάθεκτη, αν και στην επαγγελματική της ζωή επίσης δεν είναι όλα βελούδινα.

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει ξεκινήσει δυναμικά και την φετινή σεζόν στην τηλεόραση, με το «Ρουκ Ζουκ» να αποτελεί κλασική συνταγή επιτυχίας για την ίδια και τον ΑΝΤ1, αφού τα νούμερα τηλεθέασης τους δικαιώνουν για μια ακόμη φορά.

Ο λόγος που Μακρυπούλια και ΑΝΤ1 «πάγωσαν»

Η Μακρυπούλια, μάλιστα, θα παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι για τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμη, αλλά τελευταία προέκυψε ένα πρόβλημα με το κανάλι του Αμαρουσίου. Όπως αναφέρει η εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», οι δύο πλευρές είχαν μια κουβέντα για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο», η οποία προς το παρόν έχει πάρει αρκετά αρνητική τροπή.

Τι έχει συμβεί, όμως; Ο ΑΝΤ1 θέλει τη Μακρυπούλια για το ρόλο της κριτή, μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Τάκη Ζαχαράτο, με την ξανθιά παρουσιάστρια να είναι απολύτως θετική στο πρότζεκτ. Όταν, όμως, η κουβέντα πήγε στο οικονομικό κομμάτι, δημιουργήθηκε ένα μεγάλο χάσμα.

Όπως είναι λογικό, η κακή διαχείριση μιας τέτοιας υπόθεσης μπορεί να φέρει «τριγμούς» στις σχέσεις των δύο πλευρών, κάτι που ουδείς επιθυμεί. Σύντομα, όμως, θα συζητήσουν ξανά, ώστε τουλάχιστον να λυθεί το θέμα δίχως κάποια παρεξήγηση, είτε συμφωνήσουν είτε όχι. Η απόσταση, όμως, είναι μεγάλη και είναι δύσκολο να καλυφθεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: