Ποιον άλλο θα ευχαριστήσει η κόρη του Κούρκουλου που γκαστρώθηκε; Έλεος, ρε…

Κοινοποίηση:
kourkoulou

Πως η κόρη των κροίσων γίνεται από κουραστική έως φαιδρή. Διαβάζουμε:  Η Εριέττα Κούρκουλου διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες φάσεις της ζωής της, αφού σε λίγο καιρό θα κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη.

Την είδηση της εγκυμοσύνης της είχε ανακοινώσει την ίδια στις 17 Οκτωβρίου 2021, με ένα τρυφερό post στο Instagram, όπου πόζαρε αγκαλιά με τον καλό της. Η κόρη του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση περιμένει αγοράκι, τον καρπό του έρωτά της με τον σύζυγο της, Βύρωνα Βασιλειάδη.

Το πρωί της Παρασκευής 26 Νοεμβρίου η Εριέττα Κούρκουλου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία μαζί με τον άνδρα της, Βύρωνα Βασιλειάδη, και τον γυναικολόγο της, Κωνσταντίνο Πάντο, τον οποίο εμπιστεύεται απόλυτα. Αν και η 28χρονη καλλονή φορά μάσκα προστασίας από τον κορωνοϊό, φαίνεται πως ένα όμορφο χαμόγελο βρίσκεται στη χείλη της.

Έλεος, ρε…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Πάντος; Ο σύζυγος Παππά (μία… από τις πάμπολλες ηθοποιές… χα) Οι παρέες του “σταρ σίστεμ” Τρομάρα τους Γενικώς Όλοι

  2. Όλοι θέλουν να μπουν στην βο(υ)λή για να απολαμβάνουν τα προνόμια όσο προλαβαίνουν. Ποσα χρόνια να έχουν μείνει άραγε ακόμα;; Άντε το πολύ 10. Μετά παγκόσμια κυβέρνηση και φανερά. Αλλά όλοι τα θέλουν για πάρτη του ο καθένας για αυτό και δεν ενώνονται να διεκδικήσουν από κοινού μια περίοπτη θέση..
    Αν και όλα είναι στημένα και ποτέ κανείς τους όσο καλή διάθεση και να έχει ακόμα και να εκλεγεί δε θα καταφέρει ποτέ τίποτα γιατί θα τον βγάλουν από τη μέση όπως την Χ.Α. Για μένα ΟΥΔΕΙΣ αξιζει (και φυσικά ούτε η ΧΑ).
    Η Μέρκελ ήρθε κι εδωσε κατευθυντήριες γραμμές.
    Κι η Μέρκελ άλλωστε μπροστινή είναι.
    Αν οι άνθρωποι δεν ήταν τόσο διχασμένοι, διψασμένοι για χρήμα κι εξουσία, σιχαμεροι και βρωμιάρηδες δε θα πάθαιναν τίποτα από αυτά που παθαίνουν. ΤΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΛΑ!!!

  3. ΑΝΩΜΑΛΑΡΑ ΣΑΝ ΤΟ. ΠΑΠΠΟΥ ΤΗΣ

Comments are closed.