Ποιοι φοβούνται το ΜΑΚΕΛΕΙΟ και λυσσάνε; Ποιοι τρέμουν τις αποκαλύψεις μας και βγάζουν αφρούς απ’ το στόμα; Μήπως οι απόγονοι ανασκολοπιστών, μήπως ο “προδότης της Μακεδονίας” με τον χουντοεργολάβο πατέρα;

Κοινοποίηση:
xios-pateras-tsipras

Διαβάζουμε και μένουμε με ανοιχτό το στόμα- όχι πως δεν το αναμέναμε, από μπολσεβίκους απογόνους δολοφόνων, μαχαιροβγαλτών και ανασκολοπιστών- για όλα όσα διαδραματίζονται από το Σάββατο το μεσημέρι (14-12) και μετά με επίκεντρο την έκτακτη επιχορήγηση- ενδυνάμωση του Τύπου και των εφημερίδων στη χώρα που εξαιτίας συγκεκριμένης διαπλεκόμενης κάστας εκδοτών-κλεφτών και αλητών διακίνησης μαύρου χρήματος και κλοπής δημοσίας περιουσίας, αρχιληστών της εφορίας και των ασφαλιστικών ταμείων, έχει περιπέσει σε ανυποληψία και κυκλοφοριακή κατρακύλα.

makeleio-_0

Οι ίδιοι απόγονοι και συνήγοροι της ΟΠΛΑ και των τρομοκρατικών οργανώσεων στην Ελλάδα, μπανιστιρτζήδες της εαμοβουλγαρικής ληστρικής παρέας κατσαπλιάδων και κοινών φονιάδων της ιστορίας που παζαρεύουν και παζάρευαν το ξεπούλημα της ελληνικής μακεδονικής γης στο βουλγαρο-σοβιετικό καθεστώς του φασισμού, αντέδρασαν με λύσσα να δοθούν από την παρούσα κυβέρνηση, εγγυήσεις για την επιβίωση εκδοτικών συγκροτημάτων που όχι μόνον είναι απόλυτα καθαροί στην εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία, στην πληρωμή των εργαζόμενων και σε θέματα φορολογικής ενημερότητας,  αλλά αποκλειστικά πορεύονται μόνον με την αναγνωσιμότητά τους και την προσήλωση των αναγνωστών στην ανεξάρτητη και ακηδεμόνευτη πορεία τους. Αυτό που κάνουμε εμείς εδώ και 9-10 χρόνια. Κάτι που κάνει τους ανασκολοπιστές να χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους. Φοβούνται και τρέμουν ότι οι επόμενες αποκαλύψεις για το αστικό καθεστώς της σαπίλας, θα είναι ακόμα πιο τρομερές και απίστευτες για τους ίδιους και το ανώμαλο παρεάκι τους, είτε γαλάζιο είτε κόκκινο, είτε πράσινο. Εκείνο το σαράκι όμως που τους καίει και τους παιδεύει είναι πως εξακολουθούμε να μένουμε όρθιοι απέναντι σε χτυπήματα και πισώπλατα-μπαμπέσικα μαχαιρώματα. Αλλά δυστυχώς αυτό το φοβερό μυστικό, δεν θα τους το αποκαλύψουμε, γιατί αυτό είναι και η μεγάλη μας δύναμη: Η ψυχή και η γενναιότητα που αυτοί δεν θα αποκτήσουνε ποτέ. Γιατί είναι δούλοι και σκλάβοι- είλωτες και τσιράκια με μηνιάτικο.  

makelioΤο ΜΑΚΕΛΕΙΟ και η ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΠΕ ήδη συλλέγει τα βρωμερά δημοσιεύματα του εμετού τους και ετοιμάζει την αντεπίθεση που θα τους τσακίσει τα κόκκαλα.10 χρόνια από το 2010-11 και μετά, μόνοι μας, με αρωγούς τους αναγνώστες μας, τους τηλεθεατές μας και τους διαδικτυακούς μας φίλους, δίνουμε ένα τεράστιο αγώνα για την σκληρή και έντιμη ενημέρωση του Ελληνικού Πατριωτικού Λαού.

Ξέρουμε που, πως, και με ποιους “κοιμούνται” και αλληλοσυνωμοτούν. Ξέρουμε τι “καπνό” και τι άλλα φουμάρουν και πίνουν, ακόμα και που και πότε και με ποιους βάζουν την υπογραφή τους και θα σκοντάψουμε σε απειλές και νομοθετικά αλλά και πολιτειακά “πραξικοπήματα”; Θα τους έρθει ο ουρανός στο κεφάλι, με όσα θα βγουν τις επόμενες ημέρες και ώρες.  

Αποδείξαμε ότι δεν “μασάμε”. Τους έχουμε όλους για “πρωινό”. Θα το διαπιστώσετε.

1.indd

Υ.Γ : Και κάτι ακόμα για να προλάβουμε τους τζαμπατζήδες, τους τεμπέληδες και τους πληρωμένους τρολίστες: Χρήματα με τα οποία επιχορηγεί το καθ’ ύλην αρμόδιο υπουργείο καθαρούς και έντιμους, είναι ποσά που μας πήραν από τα παντελόνια μας με τους φορομπηχτικούς μηχανισμούς της αγχόνης και με συντελεστή 100 και 1000 φορές πάνω από την φορολογία που βάζουν ακόμα και σε άνεργους πολίτες, που δηλώνουν εισόδημα 5.000 το χρόνο και τους βάζουν να πληρώσουν εφορία 500 ευρώ. Για τέτοιους μασκαράδες μιλάμε. 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: