Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί εξαιτίας της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» – Πού η κυκλοφορία διεξάγεται με αλυσίδες – Συνεχής ενημέρωση

Κοινοποίηση:
ΧΙΟΝΙΑ

Αισθητή την «παρουσία» της έχει αρχίσει να κάνει η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» με την Τροχαία να έχει αρχίσει να διακόπτει την κυκλοφορία σε κάποιες περιοχές.

Συγκεκριμένα έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Τατοϊου – Αγίου Μερκουρίου από το ύψος της συμβολής της με την οδό Χλόης (Βασιλικά Κτήματα) στην Βαρυμπόμπη, (ρεύμα κυκλοφορίας προς τον Αγιο Μερκούριο) από την κακοκαιρία.


Επίσης υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Αναστάσεως στου Παπάγου από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ανατολής προς Υμηττό και στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στην Καισαριανή από το ύψος της Λ.Κατεχάκη προς Υμηττό.

Στην επαρχιακή οδό Μαλακάσας – Αγίου Μερκουρίου από το ύψος της συμβολής της με την οδό Τυρταίου στις Αφίδνες (ρεύμα κυκλοφορίας προς Αγιο Μερκούριο).

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην ΠΕΟ Ελευσίνας – Θηβών και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από τη Χ/Θ 5,000 (πρατήριο καυσίμων Revoil – πρώην Cyclon) ως τα όρια του νομού Αττικής με το νομό Βοιωτίας (Χ/Θ 30,000) διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Παράλληλα έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων επί της περιφερειακής οδού Πεντέλης – Νέας Μάκρης (Λεωφόρος Διονύσου), από το ύψος του Γ.Σ.N.A. 414 έως τη θέση “Άγιος Πέτρος”.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας η κυκλοφορία των οχημάτων στη N.E.O. Αθηνών – Λαμίας και στα δύο ρεύματα από την έξοδο Αγ. Στεφάνου ως την έξοδο Καπανδριτίου που διεξάγονταν μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων αποκαταστάθηκε.

Επίσης η κυκλοφορία των οχημάτων στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από τα διόδια Αφιδνών μέχρι και τον κόμβο Οινοφύτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: