Ποια σχολεία θα είναι κλειστά αύριο Τρίτη 23 Ιανουαρίου

Κοινοποίηση:
sxoleio-3

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο σχολεία στη Βόρεια Ελλάδα λόγω κακοκαιρίας ενώ σε πολλές περιοχές το κουδούνι θα χτυπήσει με καθυστέρηση λόγω παρατεταμένου ψύχους και χαμηλών θερμοκρασιών.

Κλειστά τα σχολεία στη Φλώρινα
Με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη, την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας θα παραμείνουν κλειστά, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών (χαμηλές θερμοκρασίες) που επικρατούν στην περιοχή. Επίσης, κλειστά θα παραμείνουν τα ΚΔΑΠ και το ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Φλώρινας. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Κλειστά τα σχολεία αύριο στο Δήμο Πρεσπών
Με απόφαση του Δημάρχου Πρεσπών Γεώργιου Στεργίου, την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024, δε θα λειτουργήσουν τα σχολεία στον Δήμο Πρεσπών, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή. Ο παιδικός σταθμός θα λειτουργήσει κανονικά.

Στις 10:00 η λειτουργία των σχολικών μονάδων του Δήμου Εορδαίας την Τρίτη
Λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας περί ολικού παγετού, με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών, αύριο Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024 όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Εορδαίας, θα λειτουργήσουν στις 10:00. Επίσης, η λήξη των μαθημάτων στα Εσπερινά Γυμνάσια, Λύκεια, Εσπερινά ΕΠΑΛ θα γίνει στις 19:15. Οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Κοζάνης: Στις 09:15 θα ξεκινήσουν τα σχολεία
Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή μας, με απόφαση του Δημάρχου Κοζάνης Γιάννη Κοκκαλιάρη, όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) καθώς και Ειδικής Αγωγής (Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας) του Δήμου Κοζάνης, θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 09:15, την Τρίτη 23 Ιανουαρίου. Επίσης, η λήξη των μαθημάτων στα Εσπερινά Γυμνάσια, Λύκεια και ΕΠΑΛ, την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024 θα γίνει στις 20:00. Οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: