Ποια είναι η σύζυγος του Στίβεν Σπίλμπεργκ, Κέιτ Καπσόου – Είναι μαζί 32 χρόνια, έχουν 7 παιδιά

Κοινοποίηση:
sasfsg

Καθώς ο σκηνοθέτης Στίβεν Σπίλμπεργκ έγραφε τη δική του κινηματογραφική ιστορία, είχε σταθερά μια γυναίκα στο πλευρό του, την ηθοποιό Κέιτ Καπσόου, με την οποία παντρεύτηκε το 1991.

Από τότε που ξεκίνησε η σχέση τους, στα τέλη της δεκαετίας του 1980, το ζευγάρι παραμένει ερωτευμένο, υποστηρίζοντας ο ένας τον άλλον, δημιουργώντας έναν δημιουργικό πυρήνα για αυτούς και τα επτά παιδιά τους.

Η Καπσόου εξήγησε τη δυναμική τους στο The Spokesman-Review, το 1995, λέγοντας: «Σπρώχνουμε πάντα τα προσωπικά μας όρια».

«Αυτός χειρίζεται το δικό του στόρι – μια κάμερα και μια ιδέα. Το δικό μου στόρι είναι η οικογένεια. Μπορεί να μην μπορώ να μπω στα χωράφια του κι εκείνος να μη μπορεί να μπει στα δικά μου αλλά εγώ μπορώ να πω ότι είμαι η κυρίαρχη της δικής μου περιοχής κι αυτός ο κυρίαρχος της δική του» εξήγησε.

Δείτε το βίντεο

Τόσο η Καπσόου όσο και ο Σπίλμπεργκ ήταν στο παρελθόν παντρεμένοι ξανά
Πριν από την 30ετή και πλέον σχέση της με τον Σπίλμπεργκ, η Καπσόου ήταν προηγουμένως παντρεμένη με τον Μπομπ Καπσόου, ο οποίος ήταν τότε διευθυντής γυμνασίου και τώρα είναι αντιπρόεδρος σε εταιρεία παροχής υπηρεσιών εμπορικών σημάτων, σύμφωνα με το LinkedIn του.

Το 1976, το ζευγάρι καλωσόρισε τη Τζέσικα, η οποία έχει τη δική της καριέρα ως ηθοποιός. Ένα χρόνο μετά τη μετακόμισή τους στη Νέα Υόρκη, το 1978, οι δυο τους χώρισαν, σύμφωνα με το The Ο Σπίλμπεργκ ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Έιμι Ίρβινγκ από το 1985 έως το 1989. Έχουν έναν γιο, τον Μαξ.

Η Καπσόου πριν γίνει ηθοποιός ήταν δασκάλα

Πριν ξεκινήσει την καριέρα της ως ηθοποιός, η Καπσόου ήταν αρχικά δασκάλα ειδικής αγωγής στο Μιζούρι.

«Νομίζω ότι το ενδιαφέρον μου για την ειδική αγωγή προκλήθηκε από κάποια ενστικτώδη γνώση ότι όλοι είμαστε πολύ διαφορετικοί, ότι όλοι έχουμε ειδικές ανάγκες» δήλωσε στην εφημερίδα The Spokesman-Review.

Σε συνέντευξή της στο Entertainment Tonight το 1984, είπε ότι αν και της άρεσε να δουλεύει με παιδιά, δεν της άρεσε η ίδια η διδασκαλία.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν διεγερτικό και αισθάνομαι πολύ ένοχη που το λέω αυτό, αλλά δεν ήταν για μένα» είπε στη συνέντευξη.

Στην αρχή, της είπαν ότι δεν θα τα κατάφερνε στην υποκριτική
Το 1978, η Καπσόου μετακόμισε με την οικογένειά της στη Νέα Υόρκη για «αλλαγή σκηνικού και ευκαιριών», όπως είπε στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Spokesman-Review.

Όταν έφτασε στην πόλη αναζήτησε έναν φίλο της που ήταν ατζέντης, ζητώντας του να την εκπροσωπήσει, αλλά η συζήτηση δεν πήγε όπως είχε προγραμματιστεί.

«Είπε “ω Κέιτ, είσαι λίγο μεγάλη και δεν υπάρχουν ρόλοι για την ηλικία σου και πραγματικά θα πρέπει να επιστρέψεις στο σχολείο» δήλωσε στο Entertainment Tonight για τη συζήτηση.

Ωστόσο, τελικά υπέγραψε συμβόλαιο με το Ford Model Agency πριν ξεκινήσει μαθήματα φωνητικής και διαφημιστικές εμφανίσεις. Το Spokesman-Review σημείωσε επίσης ότι έπαιξε έξι εβδομάδες σε μια σαπουνόπερα. Τον Φεβρουάριο του 1981, κέρδισε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο «A Little Sex», μια ταινία με συμπρωταγωνιστή τον Τιμ Μάθεσον, που οδήγησε σε άνοιγμα στα κινηματογραφικά της σχέδια.

Η Καπσόου γνώρισε τον Σπίλμπεργκ μέσω της ταινίας «Ο Ιντιάνα Τζόουνς και ο ναός του χαμένου θησαυρού»

Η ηθοποιός συμμετείχε στην θρυλική ταινία του Σπίλμπερ του 1984 ως Γουιλελμίνα Σκοτ. Πρωταγωνίστησε επίσης στο πλευρό του υποψήφιου για Όσκαρ 2023 για την ταινία «Τα Πάντα Όλα», Τζόναθαν Κι Κουάν.

Ήταν ο ρόλος που την έκανε να ξεχωρίσει. Συνέχισε να εμφανίζεται σε περισσότερες ταινίες στις δεκαετίες του ’80 και του ’90, όπως το «Love Affair» (η τελευταία ταινία της Κάθριν Χέπμπορν), ενώ η τελευταία της υποκριτική ήταν το 1999.

Ο Σπίλμπεργκ και η Καπσόου παντρεύτηκαν το 1991

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Spokesman-Review, το ζευγάρι άρχισε να ζει μαζί το 1989, την ίδια χρονιά που εκείνος και η Ίρβινγκ χώρισαν. Η Καπσόου ασπάστηκε τον ιουδαϊσμό και οι δυο τους παντρεύτηκαν το 1991.

«Ο Στίβεν και εγώ είμαστε συνέταιροι και η κοινή μας ζωή είναι η παραγωγή μας, ας πούμε» δήλωσε στη συνέντευξη που παραχώρησε στην The Spokesman-Review.

Μεγάλωσαν μαζί τα επτά παιδιά τους

Όταν ο Σπίλμπεργκ και η Καπσόου παντρεύτηκαν, ο καθένας τους ήταν ήδη γονέας. Η ηθοποιός είχε την κόρη της Τζέσικα και τον υιοθετημένο γιο της, Τέο, ενώ ο σκηνοθέτης είχε τον γιο του, Μαξ.

Η οικογένειά τους μεγάλωσε. Η Σάσα, που γεννήθηκε το 1990, ήταν το πρώτο βιολογικό παιδί του ζευγαριού. Δύο χρόνια αργότερα, καλωσόρισαν το δεύτερο παιδί τους, τον Σόγιερ. Η Μικαέλα ήταν το δεύτερο υιοθετημένο παιδί τους. Το 1996 απέκτησαν τον Ντέστρι Άλεν.

Ο Σόγιερ είπε στην Ντρου Μπάριμορ ότι η μαμά του είναι ο λόγος που ασχολήθηκε με την υποκριτική ενώ την εγκωμίασε ως μητέρα.

«Υπήρξε τόσο απίστευτη μητέρα και γιαγιά για την κόρη μου και δημιούργησαν έναν τόσο ισχυρό δεσμό κατά τη διάρκεια της πανδημίας και έχει αυτή την απίστευτη ευαισθησία και σοφία που μεταδίδει» είπε. «Είμαι πολύ τυχερός και ευγνώμων που η κόρη μου θα έχει μια γιαγιά και έναν παππού σαν τους γονείς μου».

Δείτε το βίντεο με τα παιδιά τους

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΡΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΤΗΝ ΗΛΘΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΝΕΟΥΣ “ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ” ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΣ…

  2. Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΡΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΤΗΝ ΗΛΘΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΝΕΟΥΣ “ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ” ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΣ…

  3. Για να την παντρευτεί αυτή ασπάστηκε τον ιουδαϊσμό.

Comments are closed.