Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας: Η σύγχρονη Ελλάδα των Ολυμπιακών Αγώνων συναντά τον αρχαίο της πολιτισμό

Κοινοποίηση:
cycling

Το 2ο ετάπ του ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας ξεκινάει από τον περιβάλλοντα χώρο των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και τερματίζει στην αγκαλιά του Κορινθιακού – Ολοήμερη ποδηλατική γιορτή το ΔΕΗ Bike Festival @ΟΑΚΑ.

Tο 2o ετάπ του ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας θα πάρει εκκίνηση από Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας (ΟΑΚΑ), και πιο συγκεκριμένα από το σημείο όπου βρίσκεται ο Τοίχος των Εθνών.

Πρόκειται για εντυπωσιακό ετάπ το οποίο συνδυάζει τη σύγχρονη Ελλάδα, με τον αρχαίο της πολιτισμό και τους ορεινούς όγκους της Στερεάς, που οδηγούν τους ποδηλάτες να τερματίσουν στην αγκαλιά του Κορινθιακού κόλπου.

Χώρος συνάντησης, περιπάτου, και πανηγυρισμών πριν και μετά από κάθε αγώνα. Επίσης χώρος των εθελοντών του ΑΘΗΝΑ 2004, που την ημέρα εκείνη θα φορέσει, την “ γιορτινή του εμφάνιση” προκειμένου να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους για το ΔΕΗ Bike Festival @ΟΑΚΑ.

Πέμπτη 28 Απριλίου / 2ο ΕΤΑΠ: OAKA (Μαρούσι) – Ιτέα = 165,0 χλμ

Διαδρομή: ΟΑΚΑ (Παράλληλη διεξαγωγή ΔΕΗ Bike Festival), Αττική Οδός, Φυλή (σπριντ ανάβασης), Πύλη (σπριντ ευθείας), Δάφνη, Ερυθρές, Θήβα, Αλίαρτος (σπριντ ευθείας), Λιβαδειά, Δίστομο, Δεσφίνα (σπριντ ανάβασης), Ιτέα.

ΑΠΕ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: