Ποδαρικό με εργατικό ατύχημα στη Νάξο – Ο σοβαρός τραυματισμός και η αεροδιακομιδή στην Αθήνα

Κοινοποίηση:
ekab-5

Εργατικό ατύχημα είχε χθες το πρωί στις 09:50, υπάλληλος του δήμου Νάξου στην υπηρεσία πρασίνου, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του στο πόδι και τη διακομιδή του σε νοσοκομείο των Αθηνών.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του naxostimes.gr οι υπάλληλοι της υπηρεσίας πρασίνου εργάζονταν στο Φιλώτι και συγκεκριμένα στο κλάδεμα δέντρων του χωριού. Την ώρα της εργασίας του ο υπάλληλος ενώ βρίσκονταν πάνω σε ένα φράχτη, γλίστρησε και έπεσε από ύψωμα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του στο μηρό.

Η κινητοποίηση για την άμεση αεροδιακομιδή στην Αθήνα
Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ο εργαζόμενος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας Νάξου όπου διαγνώστηκε με σπάσιμο στο πόδι και κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του σε νοσοκομείο των Αθηνών ώστε να χειρουργηθεί. Την ίδια ώρα ο συνάδελφός του και πρόεδρος του Σωματείου των εργαζομένων στο δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Βαγγέλης Κατερίνης κλήθηκε από τον Αστυνομικό Σταθμό Φιλωτίου ώστε να δώσει κατάθεση για το συμβάν. Σε δήλωση του στο naxostimes.gr ο κ. Κατερίνης ανέφερε ότι ο τραυματισμός του συναδέλφου του είναι σοβαρός και ότι ο ίδιος κατέθεσε στον Α.Σ. Φιλωτίου σχετικά με το συμβάν. Σημείωσε παράλληλα ότι άμεσα ενημερώθηκε και η δημοτική αρχή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: