Πλησιάζει τις 200 χιλιάδες υπογραφές το αίτημα των τραγικών γονιών του εγκλήματος στα Τέμπη

Κοινοποίηση:
15tempi-696x464-1

«Η ατιμωρησία πολιτικών προσώπων δεν συνάδει με την ηθική ούτε με την δημοκρατία, αρετές για τις οποίες είμαστε περήφανοι!»

Η Μαρία Καρυστιανού είναι μία από τις τραγικές μάνες που έχασε το παιδί της στο έγκλημα των Τεμπών, καθώς εκεί σκοτώθηκε η 19χρονη κόρη της Μάρθη Ψαροπούλου.

Πριν λίγες μέρες η κατάθεσή της, καθώς είναι και πρόεδρος του Συλλόγου Θυμάτων Πληγέντων Τεμπών, στην εξεταστική της Βουλής για το έγκλημα στα Τέμπη, συγκλόνισε το πανελλήνιο καθώς πρέπει να μπει τέλος στη συγκάλυψη που στήνεται από την πρώτη ώρα μετά την τραγωδία.

Μάλιστα η ίδια ξεκίνησε και συλλογή υπογραφών διαδικτυακά, η οποία έχει συγκεντρώσει ήδη 199.534 υπογραφές με στόχο τις 200.000.

Μάλιστα όπως αναφέρεται στο κείμενο που δημοσιεύεται:

«Οι Έλληνες πολίτες απαιτούν από την Βουλή, την έναρξη των διαδικασιών για την αναθεώρηση του Συντάγματος και την ενεργοποίηση του Νόμου περί ευθύνης υπουργών, καθώς και την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας, όταν προκύπτει ποινική ευθύνη πολιτικών προσώπων.

Η ατιμωρησία πολιτικών προσώπων δεν συνάδει με την ηθική ούτε με την δημοκρατία, αρετές για τις οποίες είμαστε περήφανοι!».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: