Πλημμύρισε και το Κέντρο Υγείας Ψαχνών – «Ήμουν εγκλωβισμένος για πάνω από μισή ώρα και το νερό ξεπέρασε το μισό μέτρο», καταγγέλλει ασθενής αστυνομικός (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Από το ισχυρό μπουρίνι που ξέσπασε την Κυριακή (09-08-2020) πλημμύρισε και το Κέντρο Υγείας Ψαχνών όπως θα δείτε στο βίντεο που δημοσιεύει αποκλειστικά το EviaZoom.gr…

Το νερό ξεπέρασε το μισό μέτρο και παρέμεινε εγκλωβισμένος για τουλάχιστον μισή ώρα στο Κέντρο Υγείας ένας ασθενής αστυνομικός, ο οποίος δέχτηκε στο τέλος τις πρώτες βοήθειες από έναν γιατρό που εμφανίστηκε στο χώρο.

Πρόκειται για τον Κώστα Παρασκευά, που υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας, ο οποίος τόνισε στο EviaZoom.gr:

«Είχα εγκλωβιστεί από τις 6:00 το πρωί. Δεν ήρθε ούτε πυροσβεστική ούτε τίποτα. Το νερό ανέβαινε επικίνδυνα και ξεπερνούσε το μισό μέτρο. Εγώ ενημέρωσα τους ανωτέρους μου και αυτοί μου απαγόρευσαν να μιλάω στον ασύρματο χωρίς να ξέρω τους λόγους. Έχω σοβαρό πρόβλημα υγείας, έχω πίεση και όσο ήμουν εκεί ζαλιζόμουνα. Προσπαθούσα να επικοινωνήσω έστω με κάποιον γιατρό αλλά δεν υπήρχε κανένας. Μετά από μισή ώρα εμφανίστηκε ένας γιατρός και μου πρόσφερε τελικά τις πρώτες βοήθειες».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: