ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ ΑΙΜΑ ΤΟ ΛΑΪΚΟ… ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ-ΣΟΚ ΜΕ ΤΟΝ “ΑΝΟΙΓΜΕΝΟ” ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ! Η ΟΡΓΗ ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ: “ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΓΙ’ ΑΥΤΟ”… (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
ακης22

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που φέρνει στο φως το Μακελειό και δείχνουν την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος στο Λαϊκό Νοσοκομείο.

Η σύζυγός του, Βίκυ Σταμάτη ανέβασε πριν από λίγο στον λογαριασμό της στο facebook φωτογραφίες που δείχνουν τον Άκη πλημμυρισμένο στα αίματα και την ίδια να ζητά την παρέμβαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και να τον καταγγέλλει πως αυτός και οι πράκτορές του, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, οδήγησαν τον άλλοτε πανίσχυρο υπουργό των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ σε αυτή την κατάντια…

Δες τις ανατριχιαστικές αναρτήσεις της…

ακης1ακης2

ακης βικυ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

58 Σχόλια

  1. Ο Ακη κατέληξε γεροντάκη….

    Από τα 4 seasons & τις μίζες στα εξοπλιστικά τώρα σαπίζει στη φυλακή

    Αλλά έφαγε καλά αυτός και ο κύκλος του επί δεκαετίες και σίγουρα θα έχει offshore χρήμα η οικογένεια του

  2. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΓΑΜΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΘΑ ΖΟΥΣΕ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟΒΛΗΤΟ ΟΠΩΣ ΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΘΟΡΥΒΑ. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ!

  3. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΓΑΜΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΘΑ ΖΟΥΣΕ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟΒΛΗΤΟ ΟΠΩΣ ΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΘΟΡΥΒΑ. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ!

  4. Ρε γαϊδούρια ΑΝΘΡΩΠΟΣ είναι και αυτός. Μπορεί να έγινε ότι έγινε με τις μίζες όμως ο Άκης έφερε στην Ελλάδα τα ρωσσικά όπλα. Αυτό το τέλος θα έπρεπε να το χει το ΛΑΜΟΓΙΟ ο ΣΗΜΗΤΗΣ ο γερμανοθρεμένος γιατί η Γερμανοκρατία και οι δοσίλογοι Γερμανοτσολιάδες Προδότες κατέστρεψαν οικονομικά την Ελλάδα όχι ο Άκης αυτός λαικουριά ήτανε ο άνθρωπος και στο κάτω κάτω αν ήταν το μεγάλο λαμόγια δεν θα πλήρωνε μόνο αυτός για όλες τις αμαρτίες του ΠΑΣΟΚ ούτε θα είχε αυτή την κατάληξη. Κρίμα τον άνθρωπο.

  5. Ολα τα … κακα που κανεις και οποιος τα κανει , ερχεται η στιγμη που τα πληρωνει ασχημα.

  6. Οι προδότες στην αρχαία Ελλάδα είχαν άσχημο τέλος και το αίμα τούς δεν επιτρεπόταν να ποτίσει ελληνικό χώμα. Η σαπιλα του κοινοβουλευτικού συστήματος της χώρας έχει ένα όνομα. Θεία δίκη. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν αφαιρέσει ανθρώπινες ζωές με τις πολιτικές τους και δεν τους αξίζει κανένα έλεος. Όσο πιο μεγάλο το μαρτύριο τους τόσο ικανοποίηση έρχεται για τις ελληνικές ψυχές που υποφέρουν από πείνα, πολιτικό εξαναγκασμό, εξαπάτηση, τυραννία, κτλ……Οι κατάρες του λαού πάντα πιάνουν και ουδείς πολιτικός αργά η γρήγορα δεν θα γλυτώσει το μαρτύριο της θείας δίκης όποια κι αν είναι αυτή.

  7. ο Θεος ειναι μεγαλος
    Γενοιθητω το θελημα Του
    Κυριε Ιησου Χριστέ Ελεεησον μας

  8. Ντροπή ( Κυρία ) μου να μην σέβεστε τον σύζυγό σας, τι εικόνες είναι αυτές? Ποιος εκτός από εσάς φταίει για το κατάντημα του? Μην ζητάτε τα ρέστα από τον ξένο κόσμο ,ο άνθρωπος άνοιξε από την ακινησία και γ αυτό ευθύνη έχουμε πρώτα οι συγγενείς και μετά όλοι οι άλλοι , απολαύστε λοιπόν τα μπάνια σας στον αστέρα με την νέα σας Μερσεντές και κατεβάστε αυτό το αισχρός γιατί μόνο οργή στο πρόσωπο σας προκαλείται.

  9. Πεθαίνει αλλά αρνείται να πει πού έχει τα κλεμμένα.

  10. Από τα σχόλια των περισσοτέρων, προκαλεί μίσος και αηδία, δίποδα ανθρωπάκια! Ρε Μακελειό, εντάξει είπαμε να τους αφήνεις να σχολιάζουν ελεύθερα, αλλά από αυτά που διαβάζεις δεν σου προκαλεί αηδία;
    Σαν άνθρωπος δες το….. Και επειδή τα δίποδα Ορκ του ενός ευρώ θα επιτεθούν, ξέρετε κάτι; Είστε για λύπηση! Δεν φταίει ο κορωνοιός αλλά η ασχετοσύνη σας, η κακία σας ως προς τον συνάνθρωπο. Είστε χειρότεροι και από τους Εβραίους που τόσο τους εχθρευεστε. Ανοίξτε κανένα σωστό βιβλίο και αφήστε τα παραμύθια. Από τους 100 που γράφουν εδώ, οι 2 με 3 είναι ωραίοι και μπορείς να κάνεις συζήτηση.

  11. Σε μένα στα @@ρια μου για το κλεφτρόνι του ιδρώτα μας .
    Δεν παραμυθιάζομαι από κανένα τυρόγαλο της Λαμίας .

  12. Με νέα υβριδικό κυκλοφορεί στα ΒΠ, δεν έχει να τον πάει σε ιδιωτικό;

  13. Τόσα μύρια έφαγε το λαμόγιο του κλεφτοπασόκ,δεν μπορεί να πάει σε ιδιωτική κλινική?Ή τσιγγουνεύεται να ξοδέψει τα λεφτά του,που δεν είναι και δικά του

  14. Η τιμωρία του είναι αυτή που γέμισε την χώρα με Ρωσοπόντιους κι όλους αυτούς απ’την πρώην Σοβιετική Ένωση. Υπάρχει και Θεός ρε!

  15. Ρε παιδια…ο χειροτερος εγκληματιας να ηταν, τετοια μεταχειρηση δεν θα ειχε…
    Τι διαολο γινεται επιτελους σ αυτην την χωρα??

  16. ΚΑΜΜΙΑ ΛΥΠΗΣΗ! ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΩΦΕΛΟΣ, ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΔΟΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ.

  17. Μπορεί από κάτι να προκλήθηκε μια αιμορραγία και η κυρία βρήκε την ευκαιρία να φωτογραφήσει και να ποστάρει στο facebook. Μια γυναίκα που σέβεται τον άντρα της ζητάει βοήθεια από το νοσηλευτικό προσωπικό, κάνει φασαρία, απαιτεί να τον φροντίζουν, πληρώνει απ’ τα λίγα που έχει για να βάλει μια αποκλειστική νοσοκόμα δίπλα του, δανείζεται αν δεν έχει, όμως ΠΟΤΕ δεν αναρτά σε κοινή θέα μια τέτοια φωτογραφία που δείχνει όλη την εξαθλίωση του υπερήλικα βαριά άρρωστου ανθρώπου.

  18. δεν έχει ανάγκη,, όταν ήταν ισχυρός έτσι μάτωναν άλλοι απ την συμπεριφορά αυτού κ των συντρόφων του

  19. Ο τσοχατζοπουλος τόλμησε να πάει κόντρα στον Σημίτη και απο τότε ο Γερμανός πράκτορας τον εκδικείται συνεχώς.

  20. ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΟΙ ΑΠ ΑΚΡΗ Σ ΑΚΡΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ

  21. Μπουρδελα ολες οι κυβερνησεις.
    Να πατε στον. ΔΙΑΒΟΛΟ.
    Δεν αναφερομαι στον Τσοχατζοπουλο.
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΟΥΛΙ!!!!

  22. Αυτό μπορεί να συμβεί φαντάζομαι σε κάθε υπέρήλικα ασθενή σε τέτοια κατάσταση και στα πιο ακριβά ιδιωτικά, όπως και στον παππού μου. Μπορεί από τη σύγχυση και την άνοια του να τράβηξε τον καθετήρα και να αιμορράγησε ή να έχει μια αιμορραγία από το έντερο του… Απολύτως φυσιολογικά..

  23. Έτσι είναι αυτά…τα παράπονά της στο “σύμπαν”.

  24. Στο ΕΣΥ που εφτιαξε το πασοκ ειναι,να μην παραπονιεται,οπου πηγαινει και ο λαουτζικος.Με τα κλεμενα θα μπορουσε να παει σε πενταστερη κλινικη.

  25. Τελικά από τι ακριβώς πάσχει κα Σταμάτη; γιατί δεν μας λέτε; που ευθύνονται οι πράκτορες του Κούλη; ρωτάω γιατί στην μπουζού τον έβαλαν οι τσιπροκαμένοι, αν θυμάστε καλά! Τον χτύπησαν; τον βίασαν; είναι άρρωστος και δεν τον περιθάλπουν; όταν κάνατε αγωγές στον μπο-Πολάκη (και καλά κάνατε) είσασταν αναλυτικότατη, τώρα καμία εξήγηση, γιατί;;;

  26. Οποιος μπει σε νοσοκομειο τωρα ειδικα ηλικιωμενος ετσι καταληγει. Ειναι το λεγομενο πρωτοκολο θανατου δηθεν για προστασια απο κοβιντ. Ετσι πεθανε και ο πεθερος μου, τσακωθηκα μεχρι και με τα παιδια του να τον παρουμε απ το νοσοκομειο ο ανθρωπος δεν.ηταν του θανατα αλλα δεν.με ακουγαν.. Οι περισσοτεροι δεν εχετε καταλαβει ακομη τι συμβαινει

  27. Εξαιτίας αυτών των ανθρώπων βρίσκεται σε αυτό το χάλι η υγεία. Μη διαμαρτύρεται η τύπισσα

  28. Τι επαθε ο άνθρωπος ; Ότι και να έχει γίνει άνθρωπος είναι Έλληνας είναι πείτε μας τι έχει πάθει ; Σάμπως αυτοί που μας κυβερνούν ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ???????????

  29. Εδώ είναι θέμα ανθρωπιάς… λυπηρό.. σε κανέναν δεν αξίζει τέτοιο τέλος…. πλήρωσε για πολλούς….ας βοηθηθεί από ειδικούς να έχει τουλάχιστον ένα πιο αξιοπρεπή τέλος… λυπάμαι σαν άνθρωπος να βλέπω τόσο αποκαρδιωτικες εικόνες…

  30. Να κόψει τις ακριβές διακοπές η μαντάμ . Του αξίζει και του παρά αξίζει. Εκατοντάδες Έλληνες βάναυσα φορολογούμενοι αυτοκτόνησαν , τους άξιζε ;;;;;; Να του κάνει ένεση ευθανασίας με δικά της έξοδα για να μην τον βλέπει έτσι . Πουλα μαρη κανένα κόσμημα !! Όλα οι ραγιαδομαλακες θα τα πληρώνουν ;;;;; Ακόμα και τον διασυρμό του εκμεταλλεύεσαι εσυ που αγόραζες τα κρόσια για κουρτίνες 30
    χιλιάδες δραχμές το μέτρο;;;;;;;;;;

  31. Σιγά μην τον λυπηθουμε κιόλας!! Αργά και βασανιστικά! Όπως σε όλους τους κλέφτες και τους προδότες! Αλήθεια πόσοι άνθρωποι πέθαναν από τα εκατομμύρια που φαγατε τα οποία θα μπορούσαν να επενδυθούν στη δημόσια υγεία? Σε μηχανήματα κτλ αρκετοί… Γιαυτο ότι χειρότερο καθάρματα.

  32. Φοβάται να λερώσει τα χερια τις το τυρόγαλο ας πιάσει μια αποκλειστική

  33. Σε παρακαλώ το έλεος σου στο πλάσμα Σου Κύριε μου Ιησού Χριστέ.

  34. Η μαντάμ Σταμάτη φέρει ευθύνη για την κατάσταση αυτή όσο κ το νοσοκομείο, ότι κ να έχει κάνει ο συγκεκριμένος αυτή τη στιγμή είναι ασθενής κ αυτά δεν γίνονται ούτε στην Ουγκάντα να παρέμβει εισαγγελέας

  35. Τρομερό. Τι έχει ρε παιδιά; Γιατί είναι σε αυτή τη κατάσταση;

  36. Λεφτά για να πας για μπανάκι στον Αστέρα με τον γιο σου έχεις, για να πληρώσεις μια αποκλειστική ή να τον πας σε ιδιωτικό δεν έχεις;
    Άντε γεια και σταμάτα τη μίρλα δεν σε πιστεύουμε…. Να πουλήσεις το σπίτι σου αν δεν έχεις φράγκα για να τον περιποιηθείς τώρα στα γεράματα του… λύσεις υπάρχουν κυρα Κούλα ….

  37. Ο/Η πάντως το σύστημα τσοχατζόπουλου ζει και βασιλεύει λέει:

    είδατε πόσο ακριβότερα πήραμε τα Rafale από την Αίγυπτο

  38. Μηδένα προ του τέλους μακαριζε..Γιατί δεν αναλαμβάνει το ΠΑΣΟΚ να καλύψει τα έξοδα μιας αποκλειστικής νοσοκόμας? Έτσι, για χάρη του παλιού καλού καιρού..κ ψυχικό θα κάνει κ παλιούς πρασινοφρουρους θα συγκινήσει..

  39. Γιατί τον πήγε αίμα; κρίμα είναι ό,τι και αν έχει κάνει, όσα και αν έφαγε, αλλά δεν μας λέει η κυρία Σταμάτη πως και γιατί έγινε αυτό (ιατρικά, εννοώ)

  40. Ρε βρυκόλακα Μητσοτάκη τόσο πολύ σ΄αρέσει το αίμα; Ούτε στον κλέφτη Τσόχα ούτε σε κανέναν δεν αρμόζουν αυτά τα αίσχη. Κατέντησες την Ελλάδα ΚΑΡΠΑΘΙΑ αιμοδιξή αλήτη.

  41. Τα χρήματα που έκλεψε και που προφανως έδινε μέρος και στο κομμα δεν θα επιστραφουν ποτε…Το κόμμα δεν τον αφηνε να κλέβει με το αζημείωτο..δεν ήταν βλάκες
    Προσωποκοί Λογαριασμοι Ελβετια που μονο η κυρία θα ξέρει
    Το κομμα έπρεπε να πληρώσει για να τον πανε στο Ιατρικο κεντρο αλλα τώρα έχει αρπάξει αλλος τις σφραγιδες
    αδίστακτοι οι Πασοκοι σαν την Καμόρα

  42. Τουλάχιστον να προλάβει να εξομολογηθεί, να σώσει την ψυχή του

  43. ΗΡΘΕ Η ΝΕΜΕΣΙΣ!!! ΟΠΟΙΟ ΕΒΡΑΙΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΑΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ… ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ!

  44. Το «έγκλημα» του Τσοχατζόπουλου ήταν ότι στράφηκε στη Ρωσία για εξοπλισμούς! Είδατε κανέναν από αυτούς αγόραζαν δυτικά όπλα να πάνε φυλακή;

  45. Εδώ είναι ο παράδεισος εδώ κ η κόλαση όλοι θα πληρώσουν αργά η γρήγορα αλλά βασανιστικά όπως ήπιαν το αίμα ενός ολόκληρου λαού

  46. Τι αίσχη είναι αυτά; Ρε σχιζεστε για τα εμβόλια & υπάρχει ανθρωπος μέσα σε νοσοκομείο σε αυτή τη κατάσταση; Υπουργός υγείας υπάρχει;

  47. Τέτοια μεταχείριση ούτε σε ζώο δεν αξίζει.
    Ναι μεν έφαγε ,έκανε ,έδειξε, έπρεπε να τιμωρηθεί, αλλά….η ανθρωπιά είναι άλλο θέμα.
    Λες και οι υπόλοιποι εκεί μεσα στη βουλη είναι καλύτεροι και διάφανοι όλοι.
    Βασικα οι κατακοιτοι γέροντες εάν δεν μετακινούνται η αν δεν τους σηκώνουν καθόλου τρυπάνε και πληγιαζει το σώμα τους.Ειχα και εγώ γνωστούς με κατακοιτους ,γνωρίζω κάποια πράγματα.
    Την εικόνα που δίνουν προς τα έξω την σκέπτονται;;;

  48. Τέτοια μεταχείριση ούτε σε ζώο δεν αξίζει.
    Ναι μεν έφαγε ,έκανε ,έδειξε, έπρεπε να τιμωρηθεί, αλλά….η ανθρωπιά είναι άλλο θέμα.
    Λες και οι υπόλοιποι εκεί μεσα στη βουλη είναι καλύτεροι και διάφανοι όλοι.
    Βασικα οι κατακοιτοι γέροντες εάν δεν μετακινούνται η αν δεν τους σηκώνουν καθόλου τρυπάνε και πληγιαζει το σώμα τους.Ειχα και εγώ γνωστούς με κατακοιτους ,γνωρίζω κάποια πράγματα.
    Την εικόνα που δίνουν προς τα έξω την σκέπτονται;;;

  49. Ωρέ!! τον φαλάκρα τον Χατζηδάκη τον είδατε που δε χόρτασε ξύλο και θέλει κι άλλο;;
    Τρομερός!! Κάνει νομοσχέδια με το πουλί του που είναι πιο έξυπνο από το πάνω κεφάλι του κατόπιν υποδείξεως του «τι ωραίο εργαλείο που έχεις»!!!!!!
    Δίνει τα λεφτά των επικουρικών σε τζογαδορικα χρηματιστηριακά λόμπυ που θα πουλάνε αέρα και θα αγοράζουν αέρα κοπανιστο, θα παίρνουν τα κέρδη που θα εμφανίζουν ως ζημίες και αυτά θα καλύπτονται από τον κρατικό προϋπολογισμό.
    Ζήτω!!! Άντε με το καλό και στο κυρίως ασφαλιστικο τέτοιες εξελίξεις!! Τελικά ο κρατικός συγκεντρωτισμός τύπου Κίνας εστιάζεται μόνο σε ιατρικά και κοινωνικά φρονήματα και όχι σε κοινωνικες και οικονομικες παροχές βάσει εργασίας και όχι επιδομάτων πείνας με αντάλλαγμα την υποταγή.

    1. ;;;;;;

      Τα αποθεματικα των Ασφαλιστικων Ταμειων, τα τζογαρουν ηδη! Επενδυοντας σε ομολογα, υψηλου ρισκου! Εχω υποβαλλει σχετικη μηνυση απο το 2018, αλλα η Αλλογενης Α-δικαιοσυνη, τους καλυπτει!

  50. Κρίμα. Ότι και αν έχει κάνει.

    Την κα Τσοχατζοπουλου πάντως την είδαμε πολλοί οδηγοί στην Λ. Κηφισιάς, εγώ πριν μερικές βδομάδες, με καινούργια Μερσεντες (πού τα βρήκε;) με το κινητό κολλημένο στο αυτί και να μην δίνει σημασια σε κανέναν. Ζιγκ ζαγκ, σφήνες, ούτε που κοίταζε… Επικίνδυνη…

    Λυπάμαι

  51. Πλέον μετά τα αίσχη των τζιχαντιστών, των αζέρων και των εβραίων στη γάζα έχουμε συνηθίσει στο αίμα και δε μας φαίνονται σκληρές. Η διαφορά του τσοχατζόπουλου με τους άλλους κλέφτες ήταν ότι ο άκης έκλεβε φανερά, οι άλλοι έκλεβαν κρυφά και προσεκτικά. Γιαυτό την πάτησε. Οι υπόλοιποι μπορεί να την γλίτωσαν σε αυτό τον κόσμο αλλά θα πληρώσουν στον επόμενο γιατί δεν μπορείς να κρύψεις τίποτα από το μάτι που τα βλέπει όλα.

Comments are closed.