Πληθαίνουν οι καταγγελίες για τον “διαμεσολαβητή” του Λιγνάδη στην Κύπρο!

Κοινοποίηση:
theatro-768x509-1-768x509

Πληθαίνουν οι φωνές κατά του πρώην συνεργάτη του ΘΟΚ που φέρεται να παρέσερνε νεαρούς ηθοποιούς στα δωμάτια Ελλήνων σκηνοθετών, στον χώρο του κρατικού θεάτρου. Την σκυτάλη από τον Ανδρέα Φυλακτού παίρνουν πλέον άλλοι ηθοποιοί, ανοίγοντας τον ασκό του Αιόλου εναντίον του.

Η ηθοποιός, Πέννυ Φοινίρη τόνισε πως “ο «διαμεσολαβητής» κατείχε μια κομβική θέση στον ΘΟΚ. Τα βιογραφικά των ηθοποιών περνούσαν από τα χέρια του και αν ήσουν «τυχερός» ή ευνοούμενος του, τότε ίσως κατέληγαν και στον σκηνοθέτη. Όταν ο οργανισμός έμεινε ακέφαλος για ένα μεγάλο διάστημα έδωσε ρέστα. Έλυνε και έδενε όπως αυτός ήθελε”.

Ο Σάββας Κυριακίδης, Καλλιτεχνικός Διευθυντής ΘΟΚ, τόνισε πως “υπάρχει σαφής και κατηγορηματική καταδίκη, οποιουδήποτε φαινομένου παρενόχλησης. Είναι πολύ σημαντικό να ενθαρρύνουμε τον κόσμο που έχει υποστεί τέτοια συμπεριφορά να προβεί σε καταγγελίες. Ο ΘΟΚ δεν επιθυμεί να καλύψει τίποτα”.

Μέχρι την Κυριακή ακόμη έξι πρόσωπα, τα οποία επικοινώνησαν ήδη με το ειδικό κλιμάκιο, θα υποβάλουν καταγγελία ενώπιον των ανακριτών, ανεβάζοντας σε 22 τις υποθέσεις που διερευνώνται.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: