Πλανήτης της σιωπής! Κανείς δεν μιλάει για τις παρακάτω εικόνες στην Ουχάν!

Κοινοποίηση:
ββββ

Μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού ήταν φέτος τα κράτη όπου η αλλαγή του χρόνου έγινε με κόσμο στους δρόμους.

Εικόνες ακραίου συνωστισμού καταγράφηκαν στη Γουχάν, όπου οι κάτοικοί της υποδέχθηκαν το 2021, έναν χρόνο μετά το ξέσπασμα της πανδημίας του κορωνοϊού.

Στα βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, χιλιάδες κάτοικοι συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της πρωτεύουσας της επαρχίας της Χουμπέι,κρατώντας μπαλόνια, τα οποία άφησαν στον ουρανό, όταν το ρολόι σήμανε μεσάνυχτα.

Όλα αυτά συμβαίνουν στην γωνιά του κόσμου από όπου «άρχισαν όλα», την ώρα που σχεδόν σε όλον τον υπόλοιπο πλανήτη δισεκατομύρια κάτοικοι εξακολουθούν να ζουν κάτι από πρωτοφανείς περιορισμούς.

Μεγαλοδημοσιογράφοι και…ειδικοί όμως απαντούν σε αυτές τις εικόνες με το «αφοπλιστικό επιχείρημα» των…μασκών:

Η παρακάτω συγκριτική φωτογραφία «σπάει τα κοντέρ» στα social media και όχι αδίκως:

el.gr/katohika.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Παγκόσμιο πείραμα που θέλει ανθρώπους για πειραματόζωα.

  2. επιστημονικά αυτή η εικόνα για μια πόλη που υποτίθεται ότι είχε ένα πρόβλημα επιδημίας τόσο τρομακτικό όσο μας το παρουσίαζαν μεταξύ 11-2019 και 2-2020 δεν δικαιολογείται!!!! Όπως δεν δικαιολογείται ότι το Μάιο και Ιούνιο 2020 οι ίδιοι διενήργησαν πάνω από 9 εκατομμύρια τεστ και ανίχνευσαν μόνο καμιά 300 θετικά!!! Επιστημονικά δύο -τρία κυρίως (σημαντικά) πράγματα μπορούν να έχουν συμβεί: Ή μας δούλευαν με ψευδείς εικόνες (σκηνοθεσία και ποιος να τολμήσει να μιλήσει στην Κίνα!!), ή προκάλεσαν μια ελεγχόμενη επιδημία σε συνεργασία με τις δυτικές εταιρίες και αλήτες επιστήμονες πρώτον για να φοβίσουν τον δυτικό άνθρωπο, ώστε να δεχτεί την επιβολή δικτατορικών μέτρων τύπου Κίνας και δεύτερον για να δοκιμάσουν νέα προστατευτική τεχνολογία (στρατιωτικού τύπου), η οποία φαίνεται να ήταν επιτυχής!!!! Μην θεωρήσετε ότι η μαζική ανοσοποίηση δια νεφελώματος (θυμηθείτε τους ψεκασμούς που έλεγαν ότι είναι για απολύμανση!!!!) δεν ήταν το μεγάλο πείραμα της επιδημίας της Ουχάν για στρατιωτικούς λόγους σε συνεργασία με τους δυτικούς!!! Ίσως οι πολλοί θάνατοι σε αυτή την πόλη να ήταν τελικά η αντίδραση (υπερανοσοποίηση) γιατί εφαρμόστηκε μια τέτοια τεχνολογία σε αυτούς τους ανυποψίαστους ανθρώπους!! Επειδή αυτό και πρέπει να κρυφτεί και δεν έχει νόημα για εφαρμογή σε εμάς, αλλά η ελεγχόμενη μελέτη της επίδρασης αυτής της τεχνολογίας έχει, τώρα επιβάλλουν παγκόσμια την λήψη του ιδίου προϊόντος ενδομυϊκά, ώστε να μάθουν και τις παρενέργειες σε διαφορετικούς πληθυσμούς γενετικά, λόγω των θανάτων που προκλήθηκαν στην υπερανοσοποιημένη Ουχάν!!! Νεφελώματα για μόλυνση (βιολογικός πόλεμος) είχαν μυστικά χρησιμοποιηθεί από τις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ στη Ν. Υόρκη τη δεκαετία του 60. Δεν είναι κάτι φανταστικό ή νέο!!!!!! Είναι πραγματοποιήσιμο!!!!!!

Comments are closed.