Πλήρωσαν πακέτο διακοπών 3.500 λιρών και το ξενοδοχείο ήταν γιαπί…

Κοινοποίηση:
giapi

Θα έχετε προφανώς νιώσει κι εσείς ξεγελασμένοι κλείνοντας δωμάτιο σε ξενοδοχείο που δείχνει κουκλί, αλλά στην πραγματικότητα είναι… τραγωδία. Βέβαια για την οικογένεια Μουλντ και τους φίλους τους, μακάρι να ήταν αυτό το πρόβλημα.

Ο Μαρκ Μουλντ, η σύζυγός του και τρεις ακόμα φίλοι πλήρωσαν 3,500 λίρες, έκλεισαν ολοκληρωμένο πακέτο διακοπών στην Αίγυπτο και περίμεναν πως και πως να περάσουν οι μέρες για να ζήσουν στιγμές χαλάρωσης, ξενοιασιάς και διασκέδασης.

Ελα όμως που τα πράγματα κύλησαν… ελαφρώς διαφορετικά από ότι περίμεναν. Φτάνοντας στον προορισμό τους, έψαχναν το ξενοδοχείο τους αλλά αδυνατούσαν να το βρουν. Πράγμα όχι παράλογο τελικά, αν αναλογιστεί κανείς ότι επρόκειτο για γιαπί.

Μετά το αρχικό σοκ, έκαναν τα παράπονά τους στην εταιρία που παρείχε το πακέτο και τελικά μεταφέρθηκαν σε άλλο ξενοδοχείο. Το οποίο, όμως, ήταν ένα βήμα πριν την κατεδάφιση… με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την κατάστασή του.

Η άτυχη παρέα πήρε την κατάσταση στα χέρια της και πήγε σε τρίτο ξενοδοχείο. Ούτε εκεί απέφυγε τις κακοτοπιές καθώς χρειάστηκε να καταβάλει άλλες 5.000 λίρες για να καλύψει τη διαφορά. Αν μη τι άλλο όμως, έκανε διακοπές…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: