Πλέι οφ Super League: Ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός σήμερα, στη Θεσσαλονίκη με Αρη η ΑΕΚ

Κοινοποίηση:
asas

Το «αιώνιο» ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα των πλέι οφ της Super League.

Οι Πειραιώτες υποδέχεται την ομάδα του Λάζλο Μπόλονι μετά την επιβλητική τους νίκη με 5-1 επί της ΑΕΚ την προηγούμενη εβδομάδα και την ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα μεσοβδόμαδα. Παράλληλα, το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς θέλει να πάρει εκδίκηση από τον Παναθηναϊκό για την ήττα στη Λεωφόρο πριν λίγους μήνες, που είναι και η μοναδική του στη χρονιά. Από την άλλη, το «τριφύλλι» θέλει να αποδείξει πράγματα και να συνεχίσει με καλά αποτελέσματα μετά από το 3-0 επί του ΠΑΟΚ την περασμένη εβδομάδα

Νωρίτερα, ο Αρης της δεύτερης θέσης υποδέχεται την πέμπτη ΑΕΚ στο Χαριλάου για ένα ματς ζωής και θανάτου για τον Δικέφαλο. Μετά το 5-1 από τον Ολυμπιακό, ήρθε και η ήττα από τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο στην τελευταία φάση του αγώνα να καταστρέψει περισσότερο την ψυχολογία των παικτών του Μανόλο Χιμένεθ. Από την άλλη οι Θεσσαλονικείς είναι στα καλύτερά τους και θέλουν να συνεχίσουν την εξαιρετική πορεία τους.

Τέλος, ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα που είναι πάντα επικίνδυνος και μπορεί να τιμωρήσει τις ατασθαλίες των παικτών του Πάμπλο Γκαρσία.
Το πρόγραμμα των πλέι οφ της Super League

15:00 Αρης-ΑΕΚ
17:15 Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ
19:30 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Βαθμολογία των πλέι οφ της Super League

Ολυμπιακός 73
Άρης 54
ΠΑΟΚ 50
Παναθηναϊκός 49
ΑΕΚ 48
Αστέρας Τρίπολης 43

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: