Πισπιρίγκου: Στις 7 Φεβρουαρίου συνεχίζεται η δίκη – Κούγιας: «Κάποιος θα βρεθεί πολύ άσχημα κατηγορούμενος»

Κοινοποίηση:
5794045

Η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο θα συνεχιστεί στις 7 Φλεβάρη. Μετά τη σημερινή διαδικασία, ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος υπεράσπισης, δήλωσε: «Αν αντιληφθεί την υπερασπιστική μας γραμμή την οποία αναπτύξαμε προφορικά και την καταθέσαμε εγγράφως, με αδιάσειστα στοιχεία αντικρούεται η κατηγορία».

Συνεχίζοντας, ο κ. Κούγιας ανέφερε ότι σήμερα «είχαμε και μια ευχάριστη έκπληξη». Εξηγώντας τη δήλωσή του αυτή είπε ότι ο σύζυγος της κας κατηγορούμενης «κατέστρεψε εντελώς το κίνητρο το οποίο έχει αναπτύξει αρχικά ο εισαγγελέας που έκανε την πρόταση στο συμβούλιο και το οποίο δέχτηκε το συμβούλιο».

«Σήμερα είπε πράγματα που ουσιαστικά δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που ανέφερε στην πρόταση του ο εισαγγελέας, ενώ το επιχείρημα του εισαγγελέως για το κίνητρο ότι σκότωσε τα παιδιά για να κρατήσει τον σύζυγο της, ο κύριος Δασκαλάκης είπε σήμερα ότι σκότωσε το παιδί για να τον εκδικηθεί. Όμως δυστυχώς δεν μπορώ να σας αποκαλύψω τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας, στις 7 του μηνός κάποιος θα βρεθεί πολύ άσχημα κατηγορούμενος», κατέληξε ο γνωστός ποινικολόγος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: