Πιο νεοταξίτης πεθαίνεις! Έκλεισε τους ναούς όλους χωρίς αντίδραση – Κουβέντα για τα τζάμια – Ιερώνυμος: «Να δούμε τον εμβολιασμό σαν τοίχο προστασίας κατά του κορωνοϊού»

Κοινοποίηση:
ιερωνυμος

Την προτροπή να δούμε το θέμα του εμβολιασμού «σαν τοίχο προστασίας», εξέφρασε σήμερα ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Μάλιστα, τόνισε ότι «ιδιαίτερα εμείς οι ηλικιωμένοι και οι ευπαθείς ομάδες, πρέπει να τρέξουμε για να εμβολιαστούμε, όχι απλώς να πάμε».

Επιπλέον, σε δήλωσή του στην ΕΡΤ, ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος εξήγησε, ότι «έτσι προστατεύουμε όχι μόνο τον εαυτό μας, αλλά και τους άλλους ανθρώπους. Και η χριστιανική αγάπη αυτό λέει».
Επίσης, σημείωσε ότι «πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στους επιστήμονες και στους ειδικούς και να μη διστάσουμε να εμβολιαστούμε, ώστε να γίνουμε ο τοίχος που θα μπορέσει να εμποδίσει την περαιτέρω ακμή της ασθενείας του κορωνοϊού».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΠΟΣΑ ΠΗΡΕΣ ΡΕ ΣΑΤΑΝΙΚΕ ΠΑΛΙΟΓΕΡΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΜΙΛΑΣ ????ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ????ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΤΡΑΓΟΙ ΠΟΥ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΤΕ ΚΑΝΕΤΕ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΜΙΣΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΑΝΤΕ ΚΡΥΨΟΥ ΣΙΧΑΜΕΝΕ ΒΡΩΜΟΓΕΡΕ

  2. Επειδή δεν σέβεσαι ούτε τα ράσα που φοράς ούτε τον Κύριον ημών Ιησού Χριστό, γνωρίζω μια πολύ καλή μου φίλη κομμώτρια που θα σου έκανε ένα ωραίο κούρεμα και ξύρισμα…μοντελάκι θα σε έκανε σκατόψυχε σατανά!

    Εις το πυρ το εξώτερον σκοταδιστή μαυροδαίμονα και εσύ και οι όμοιοι σου!

  3. και πιο Καραγκιόζης πεθαίνεις έχουν γίνει σημεία και τέρατα δεν έχει βγάλει άχνα τώρα για τα εμβόλια τρέχει παντού και για την κυβέρνηση να την υποστηρίζει

Comments are closed.