Πικραμένος και αποκαλυπτικός ο Μίμης Πλέσσας: Τα βασανιστήρια στη Γκεστάπο, η εκμετάλλευση από αυτούς που «έφτιαξε» και η περίεργη σχέση με τον Πουλόπουλο…

Κοινοποίηση:
maxresdefault

Μία κόντρα που υποβόσκει και που με κάθε αφορμή εμφανίζεται κυρίως με υπονοούμενα. Πάντως, η σχέση του Μίμη Πλέσσα με τον Γιάννη Πουλόπουλο δεν φαίνεται και να διανύει την καλύτερη φάση της, κάτι που ενισχύουν τα όσα είπε σε μια από τις σπάνιες εξομολογήσεις του ο πρώτος.
Λίγο πριν την εμφάνισή του στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο με τον Γιώργο Κατσαρό, ο Μίμης Πλέσσας έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και μίλησε για τις επιτυχίες του, αλλά και την εκμετάλλευση από τους καλλιτέχνες που έκαναν καριέρα με τα τραγούδια του.

Για τον Γιώργο Κατσαρό είπε: «Η σχέση με τον Γιώργο είναι ιδιαίτερη περίπτωση. Τον Γιώργο τον λέω «μαεστράκι», δούλευε σε πολύ δύσκολες δουλειές», και τόνισε: «Εκτιμούμε ο ένας τον άλλον, σπάνιο ανάμεσα σε δύο συναδέλφους σολίστες». Για την εμφάνισή τους στο Γυάλινο αποκάλυψε ότι μαζί τους θα ήταν και ο αλησμόνητος Γιάννης Σπανός, που έφυγε πρόσφατα τόσο ξαφνικά από τη ζωή. «Έχω την εντύπωση ότι ακόμα χρωστάω στον Γιάννη», είπε ο Μίμης Πλέσσας ενώ τόνισε ότι έχει καημό που δεν κατάφερε να πάει στην κηδεία του.

Διαβάστε τη συνέχεια στο patkiout.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: