Πιερία: Ιερέας είπε στους πιστούς που έχουν σκυλιά, να μην πηγαίνουν εκκλησία και να μην παίρνουν αντίδωρο! 

Κοινοποίηση:
pieria

Απίστευτο και όμως αληθινό. Σε χωριό της Πιερίας, ιερέας στο κήρυγμα του μετά τη Θεία Λειτουργία της Κυριακής, σόκαρε τους πιστούς, όταν τους είπε ότι όσοι έχουν σκυλιά στο σπίτι για να τους φυλάνε, δεν θα πρέπει να πηγαίνουν στην εκκλησία, ούτε να παίρνουν αντίδωρο!

Ο ιερέας ο οποίος δεν ανήκει στην Ενορία του χωριού αλλά πηγαίνει από άλλη ενορία για να τελέσει τη Θεία Λειτουργία, ούτε λίγο ούτε πολύ, προέτρεψε τους πιστούς που έχουν σκυλιά στα σπίτια τους να τους ρίξουν φόλα! Μάλιστα όπως είπαν στο PieriaSocial.gr κάτοικοι του χωριού, στο κήρυγμα του είπε μεταξύ άλλων, ότι μόνο ο Θεός μπορεί να τους προστατέψει και όχι τα σκυλιά.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα όσα ειπώθηκαν προκάλεσαν αντιδράσεις στους κατοίκους του χωριού, που άκουσαν τον συγκεκριμένο ιερέα να μιλά έτσι και μάλιστα για δεύτερη φορά. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ενημερώθηκε ο Μητροπολίτης Κίτρους για όσα είπε ο ιερέας που άφησε άναυδους τους πιστούς.

πηγή: PieriaSocial.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. ημουν ετοιμος να γραψω περι υπερβολικων λογων του παπα αλλα μολις διαβασα τα σχολια θα του δωσω χιλια δικια. δυστυχως εχει παραγινει το κακο με τα κοπροσκυλα. γαυγισματα ολη την ωρα στις πολυκατοικιες, σκατα στα πεζοδρομια, αγελες αδεσποτων στους δρομους και παει λεγοντας. και ολα αυτα απο μερικους διαταραγμενους που για να καλυψουν τα ψυχολογικα τους κενα αντικατεστησαν τον συνανθρωπο με τα κοπροσκυλα. ρε ουστ

  2. Οι παππάδες που αλληλοκαβαλιούνται δεν δικαιούται και αυτοί φόλα γιατί βασιλεία του Θεού δεν θα δούνε όπως έγραψε ο Απόστολος Παύλος στις επιστολές του για τους αρσενοκοιτες

  3. Κάθε Δημιούργημα του Κυρίου απο ένα απλό φυτό, ένα μικρό κουνούπι, ένα σκύλο ή ακόμα έναν τεράστιο ελέφαντα, το θαυμάζουμε και το αγαπάμε. Καθένα εμπεριέχει μιά διαφορετική εκδοχή Του..

  4. Μπραβο στον παπά. Δυστυχως θα υποστη επιθεση απο τους βρωμιάρηδες που “αγαπανε” τα κοπροσκυλα.
    Και τι αλλο θα αγαπούσαν οι ψυχοπαθεις μαλάκες; Τους ανθρώπους;

  5. Ο/Η πολυ σκυλολαγνεια βλεπω στους αναγνωστες μακελειου λέει:

    σωστος ο ιερεας
    ειναι γνωστο οτι ολοι οι σκυλιλαγνοι εινια μισανθρωποι οποτε δεν εχουν καμμια θεση στην εκκλησια
    πχ συναντουν μωρακι αδιαφορουν αν ομως δουν σκυλι αχουτο τι γλυκο που ειναι τι ειναι καλε αγορακι…και λοιπες σιχαμαρες
    επισης αν δειτε τι γραφουν ευχονται τα χειροτερα ψοφους κλπ σε καθε ανθρωπο που δεν μπιραζεται την ανωμαλια τους να ανεβασουν τα σκυλια στα κρεβατια τους…

  6. Moνο αγαπη δεν διδασκεις παπα…..περιμενετε να ερθει ο κοσμος στην εκκλησια;Ποιος εισαι εσυ που θα μου υποδειξεις ποιον θα αγαπαω και θα φροντιζω;Επιλεκτικη αγαπη δεν υπαρχει….οταν αγαπας αγαπας ολα τα πλασματα του ΘΕΟΥ.

  7. Τα τετράποδα ζώα τράγο δεν κάνουν κακό στον άνθρωπο τους σε αντίθεση με τα ανθελληνικά δίποδα τουρκόσπορα οικουμενικό τράγο και τον αρχιτράγο Αθηνών και πάσης Ελλάδος.

  8. Σαλεμένος τραγόπαπας ανάξιος κι ανίκανος να κυρήττει την αγάπη.

  9. Παπουλη τα σκυλακια τα δυποδα μετρανε?

  10. ΣΟΒΑΡΑ? ΘΑ ΣΕ..ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ..ΕΑΝ ΤΑ ΑΓΑΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ??

  11. “Καποτε στην ερημο ηταν ενα διψασμενο σκυλι .ενας μοναχος περναγε κ του εδωσε το νερο που ειχε για τον εαυτο του. Τοτε ακουστηκε φωνη απ τον ουρανο” οποιος σωσει ενα σκυλι θα του συγχωρεθουν πολλες αμαρτιες”
    Αγοις Γαβριηλ.
    Αυτα τα ειπε ενας αγιος. Τα ειπε διοτι δεν ηταν ελληνας παππας. Εχουν χασει τη μπαλα οριστικα. Ευτυχως

  12. Καλά εντάξει μην φωνάζετε παντού υπάρχουν ανόητοι άνθρωποι

  13. Εις το πυρ το εξωτερον ευχη και καταρα του δινω! Ωραιους “ιερωμενους” συντηρειτε κ. Ιερωνυμε! Κυρηγματα κοντρα στη δημιουργια του Υψιστου ος τα παντα εν σοφια εποιησε! Το μηνιατικο και το μπαξισι να πεφτει να λυνουνε οι περισσοτεροι το βιοποριστικο τους προβλημα! Ντροπη !!!

  14. Σταματήστε να ακούτε σαλεμενους ιερείς. Ποιο ευάλωτη στα διάβολο είναι. Αυτά δεν ήταν λόγια Θεού αλλά λόγια Εωσφόρου.

  15. δεν ξερω τι ακριβως ειπε ή δεν ειπε ο ιερεας και τι εννοουσε ή παραποιηθηκε απο τα λογια του, αυτο που ξερω ειναι οτι στην ελλαδα τα τελευταια 20 χρονια εχει αναπτυχθει μια αηδιαστικη σκυλολατρεια που καμια σχεση δεν εχει με αγαπη στα ζωα ουτε με την ελληνικη κουλτουρα αλλα μονο μια μοδα κατα την αμερικανικο και ευρωπαικο εκφυλισμο τροπου ζωης. Δεν λεω οτι το να εχει κανεις ενα σκυλι ειναι κακο, να εισαι αγροτης ή κτηνοτροφος να εχεις μια φαρμα ή ενας τυφλος που χρειαζετται βοηθεια ενα απομονωμενο σπιτι που χρειαζεται ιδιαιτερη φυλαξη, αλλα ημαρτον με τον καθενα και καθε μια σε καθε διαμερισμα με ενα σκυλο σαν μπιμπελο ή δεν ξερω τια αλλο κανουν… Εχουν οικονομικες δυσκολιες και δυσκολιες να κανουν παιδια αλλα για σκυλοτροφες και κτηνιατρους εχουν… δεν ντρεπεστε λιγο

  16. Τι μας λες μωρέ τραγόπαπα;Όποιος έχει σκυλί σημαίνει ότι το θέλει μόνο για φύλαξη ή ότι δε πιστεύει στον Θεο;Με αυτή τη λογική να καταργηθεί η αστυνομία και ο στρατός γιατί μας φυλάει ο Θεός.Εσύ δε πιστεύω να έχεις κανένα συναγερμό στο σπίτι ή στο γραφείο έτσι;Αν σε ληστέψουν να μη πάρεις την αστυνομία.Να προσευχηθείς.

  17. Η ορθοδοξη εκκλησια και οι σαλεμενοι εκπροσωποι της….Και να ‘ ταν μονο αυτος καλα θα ηταν …Οι περισσοτεροι για τον γαιδαρο καβαλα ειναι …

  18. Το πολυ χρημα και το βαθυ γλειψιμο τους κανει αναιδεστατους …..να καθαιρεθει και να μηνυμει για κηρυγμα και προκληση μεσω της ιδιοτητας του σε βιαιπραγια κσι θανατωση των σκυλιων .

Comments are closed.