Πετράλωνα: Επίθεση με μολότοφ σε περιπολικό της Άμεσης Δράσης

Κοινοποίηση:
peripoliko-elas-eurokinissi-1090

Άγνωστοι δράστες επιτέθηκαν, αργά το βράδυ του Σαββάτου, με βόμβες μολότοφ σε περιπολικό της Άμεσης Δράσης, στα Πετράλωνα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, λίγο μετά τις 22:30, στη συμβολή των οδών Χαμοστέρνας και Θεσσαλονίκης, πέντε άτομα έριξαν βόμβες μολότοφ σε περιπολικό, που πραγματοποιούσε ελέγχους στην περιοχή για την τήρηση των μέτρων σχετικά με την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού.

Από την επίθεση δεν τραυματίστηκε κάποιος αστυνομικός, ενώ αμέσως μετά προσήχθησαν τέσσερα άτομα. Την έρευνα για το περιστατικό ανέλαβε η Κρατική Ασφάλεια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ξερουμε οτι τα Πετραλωνα ειναι δευτερα Εξαρχεια και υπαρχει εντολη ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΠΑΤΣΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ!
    Καθε μερα,υπαρχουν διάφορα πανώ στο μέσον της πλατειας με αναρχοκομμουνιστικα συνθηματα, καθως και αντεθνικα συνθηματα. Η Αστυνομια απουσα!
    Τις μαγκιες και τις κλανιες,τις πουλανε σε καμμια γρια,σε κανενα κουλουρα,κλπ. ΕΚΕΙ,ΚΑΝΕΙ ΤΖΙΖΖζζ!!
    Για να δουμε,ομως, τους “αδικημενους” αστυνομικους..γραψε μας: ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ 18χρονου ΚΩΣΤΑ ΧΑΙΡΕΤΗ ΤΟ 2012 ΟΤΑΝ-ετσι ισχυρισθηκαν ο ιδιος και οι φιλοι του- ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΗΣ ΕΛΑΣ,ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ στο Αστ.Μεγαρο Ηρακλειου?Με αποτελεσμα να νοσηλευθει σε κρισιμη κατασταση,με τραυμα στο παγκρεας,στον πνευμονα(!),κλπ.

  2. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Comments are closed.