Περιστατικό στο Μοσχάτο – Τι αναφέρει ο καθηγητής που κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας

Κοινοποίηση:
mosxato-873x432

Ένα τεράστιο σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η αποκάλυψη πως 45χρονος καθηγητής σε σχολείο στο Μοσχάτο φέρεται να είπε σε 11χρονη μαθήτρια «βγάλε την μπλούζα σου και ξάπλωσε».

Ο καθηγητής μίλησε στον Alpha και έδωσε τη δική του εκδοχή για τα όσα ακούστηκαν μετά την καταγγελία από την πλευρά της 11χρονης.
Ο 45χρονος ισχυρίστηκε πως δεν βρέθηκε μόνος του μέσα στην αίθουσα του σχολείου μετά το τέλος του μαθήματος με την 11χρονη, ούτε πως της ζήτησε να βγάλει την μπλούζα της για να της κάνει μασάζ και να ξαπλώσει.

Ειδικότερα, ο ίδιος αναφέρει: «Σε καμία περίπτωση το συμβάν για το οποίο κατηγορούμαι δεν έχει ούτε ένα εκατομμυριοστό της αλήθειας ως ψήγμα. Σε καμία. Τα παιδιά σε κάθε διδακτική ώρα που έχω φεύγουν όλα μαζί και ακολούθως εγώ φεύγω. Την συγκεκριμένη μέρα είχα εφημερία και αν δεν παρίστασαι στην εφημερία στο προαύλιο και συμβεί κάτι, ο μη γένοιτο, έχεις βαρύτατες κυρώσεις».

Επίσης, υποστηρίζει πως βρισκόταν στο προαύλιο του σχολείου, τονίζοντας: «Από τις 11.30 με 11.40 υπήρχε διάλειμμα στο οποίο εκείνη την ημέρα είχα εφημερία και έπρεπε να βρίσκομαι εκεί».

Το κορίτσι, πήγε τρέχοντας και είπε στον διευθυντή τι συνέβη, ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε τους γονείς της 11χρονης. Ο πατέρας της ανήλικης λέει οργισμένος πως έχει μάθει και για άλλες καταγγελίες εναντίον του καθηγητή.

Μιλώντας στον Alpha, ο καθηγητής διαψεύδει λέγοντας: «Οι διάφορες αιτιάσεις των μαθητριών, το θέμα δηλαδή προέκυψε την Παρασκευή. Δεν υπήρξε τίποτα άλλο. Τίποτα άλλο δεν είχε συμβεί».

Ερωτηθείς γιατί πιστεύει ότι μπορεί να κατήγγειλε η 11χρονη τα όσα κατήγγειλε, απαντά: «Δεν θέλω να μπω σε διαδικασία ερμηνείας, ούτε του τρόπου σκέψεως του παιδιού ούτε τίποτα άλλο. Σας λέω θετικά και κατηγορηματικά ότι δεν συνέβη αυτό το πράγμα. Πρώτα απ’ όλα να σας πω κάτι; Είναι δυνατόν; Τώρα δηλαδή πρέπει να είσαι… Τι να πω! Σε μια αίθουσα η οποία δεν κλειδώνει και μπορεί να περάσει ο οποιοσδήποτε να κάνεις τέτοιο πράγμα; Εντός του σχολείου;».

Σε σχέση τους ισχυρισμούς μαθητριών πως ο καθηγητής τις κοιτούσε με έντονο βλέμμα στα επίμαχα σημεία τους σώματός τους, εκείνος απαντά: «Ισχυρίστηκαν κάποιες μαθήτριες ότι έχω έντονο βλέμμα σε επίμαχα σημεία το οποίο δεν ισχύει. Εγώ δηλαδή έχω κάποιο έντονο βλέμμα, ισχύει αυτό την ώρα του μαθήματος όπως κοιτάω τους μαθητές και τις μαθήτριες».
Σημειώνεται πως ο καθηγητής κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και έχει τεθεί σε αργία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: