Βαρύ ποινικό παρελθόν έχει ο ιδιοκτήτης τους σκύλου, που σκοτώθηκε από πυροβολισμό αστυνομικού στο Γαλάτσι. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 42χρονος ιδιοκτήτης των δύο πίτμπουλ είναι γνωστός στις Aρχές, ενώ στο παρελθόν έχει συλληφθεί για βιασμό και είναι υποχρεωμένος να δίνει ακόμα και σήμερα το παρών σε Αστυνομικό Τμήμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 42χρονος έχει απασχολήσει τις Αρχές και για χουλιγκανισμό, επίθεση με μολότοφ, συμπλοκές αλλά και αντίσταση κατά της αρχής. Ο ίδιος θεωρείται «ο φόβος και ο τρόμος της γειτονιάς» ενώ στο παρελθόν έχουν υποβληθεί μηνύσεις σε βάρος του και από άλλους κατοίκους της περιοχής.
Τι συνέβη στην ταράτσα
Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Πέμπτης έπειτα από καταγγελία στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης, για διατήρηση και παραμονή δύο σκύλων σε ταράτσα πολυκατοικίας στο Γαλάτσι. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο ανέβηκαν μαζί με την καταγγέλλουσα και τον ιδιοκτήτη στην ταράτσα για να διαπιστώσουν τι συμβαίνει και εκεί βρήκα τα δύο ζώα.
Σε εκείνο το σημείο η καταγγέλλουσα έβγαλε το κινητό της τηλέφωνο και άρχισε να καταγράφει σε βίντεο τα όσα διαδραματίζονταν, γεγονός που εξόργισε τον ιδιοκτήτη, ο οποίος της επιτέθηκε λεκτικά με βαρύτατους χαρακτηρισμούς. «Εσύ φταις για όλα. Θα σου δείξω εγώ. Θα δεις τι θα πάθεις», της είπε ο 42χρονος ιδιοκτήτης σύμφωνα με αστυνομικές πηγές και στη συνέχεια κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος της.
Τότε οι αστυνομικοί μπήκαν μπροστά για να τον σταματήσουν. Στην κατάθεση που έδωσε η ίδια η καταγγέλλουσα αναφέρει: «Αδιαμφισβήτητα για να με βλάψει κινήθηκε προς το μέρος μου και μπήκαν μπροστά δύο από τους τρεις αστυνομικούς».
Τότε σύμφωνα με την αστυνομία, το ένα από τα δύο πίτμπουλ που βρίσκονταν στην ταράτσα επιτέθηκε και δάγκωσε στον μηρό του δεξιού ποδιού τον τρίτο αστυνομικό. Τότε εκείνος έβγαλε το όπλο του και πυροβόλησε θανάσιμα το ζώο.
Τι αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για το περιστατικό
Η Ελληνική Αστυνομία, τόνισε σε επίσημη ανακοίνωσή της για το περιστατικό ότι «στον εμπλεκόμενο αστυνομικό παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, λόγω δαγκώματος σκύλου στην πίσω πλευρά του δεξιού του μηρού, αρχικά από μηχανοκίνητη μονάδα του ΕΚΑΒ και ακολούθως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο για την παροχή περαιτέρω ιατρικής φροντίδας».
«Εκεί πραγματοποιήθηκε καθαρισμός, περιποίηση και επίδεση του τραύματος, ενώ επίσης, του χορηγήθηκε αντιτετανικός ορός και αντιβιοτική αγωγή. Τέλος, ο αστυνομικός, σύμφωνα με την γνωμάτευση του γιατρού, θα απέχει από τα καθήκοντά του προκειμένου να αναρρώσει», σημειώνει η ΕΛ.ΑΣ.
Τι καταγγέλλει η σύντροφος του ιδιοκτήτη
Σε ανάρτησή της στο Facebook η σύντροφος του ιδιοκτήτη του σκύλου ανέφερε ότι πρόκειται για «εν ψυχρώ δολοφονία», και καταγγέλλει ότι ο αστυνομικός «τράβηξε χωρίς λόγο το όπλο του και πυροβόλησε ένα σκυλί που του κουνούσε φιλικά την ουρά». Παράλληλα ανέφερε πως νωρίτερα βρέθηκε στο αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης και κατέθεσε μήνυση.
«Ο Ody (Odysseus) δεν θα είναι ποτέ ξανά μαζί μας….πυροβολήθηκε σήμερα το πρωί γύρω στις 11πμ από αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ…θα βγουν όλα στο φως της δημοσιότητας και ο υπεύθυνος γι’ αυτή την εν ψυχρώ δολοφονία θα πληρώσει. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο Α.Τ Κυψέλης για να υποβάλλουμε μήνυση!!
Σας παίρνουμε τηλέφωνο για να έρθετε να βοηθήσετε όταν κινδυνεύουμε σε ενδοοικογενειακή βία, όταν μας κλέβουν όταν μας απειλούν και δεν έρχεστε κι ήρθατε τώρα τρέχοντας για γείτονες που δεν πληρώνουν τα κοινόχρηστα και το αποτέλεσμα φόνος!! Χωρίς λόγο τράβηξες όπλο και πυροβόλησες ένα σκυλί που σου κουνούσε φιλικά την ουρά!! Αν αυτή είναι η ελληνική αστυνομία… ντροπή σας!! Τόσο απλά!»
Ωραία, βίασες; Η μάλλον κατηγορήθηκες ότι βίασες; Θα μπω σπίτι σου και θα σου σκοτώσω τον σκύλο. Δεν έχει λογική βρε άνθρωποι. Αλλο το ένα αλλο το αλλο. Δηλαδή αν ο μπάτσος τρομάξει με κάποιο που βάζει το χέρι του στην τσέπη να βγάλει το κινητό του έχει δικαίωμα ο κάθε μπάτσος να του ρίξει νομίζοντας ότι θα βγάλει όπλο; Όσοι δεν γουστάρετε τα ζώα, γούστο και καπέλο σας. Καλα κάνετε. Δεν έχει σχέση όμως με όλο αυτό.
Και μια στα πόδια του σεσημασμένου δεν θα μας χαλούσε καθόλου
και τον αστυνομικο ποιος του εβαλε δαγκωνια ; οταν το σκυλι κουουσε φιλικα την ουρα .η ιδιοκτητρια;
Τα σκυλια στην ταρατσα μεσα στον ηλιο? Ο ιδιοκτητης θα επρεπε να παη φυλακη. Ανευθυνος ιδιοκτητης σκυλου ., Να του παρει η φιλοζωικη τον αλλο σκυλο. ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΠΟΥ »ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ» ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. . ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΣ.
Τα σκυλια στην ταρατσα μεσα στον ηλιο? Ο ιδιοκτητης θα επρεπε να παη φυλακη. Ανευθυνος ιδιοκτητης σκυλου ., Να του παρει η φιλοζωικη τον αλλο σκυλο. ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΠΟΥ »ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ» ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. . ΚΟΜΠΕΞΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΣ.
Ρε σεις γιατί θα επιτρέπουν ακόμα τα πίτμπουλ στην Ελλάδα στη Νορβηγία έχουν απαγορευτεί εδώ και 15 χρόνια
Ακριβως
Ρε σεις γιατί θα επιτρέπουν ακόμα τα πίτμπουλ στην Ελλάδα στη Νορβηγία έχουν απαγορευτεί εδώ και 15 χρόνια
να περασει νομος να μαζευτει το πραγμα με τα σκυλιά… έλεος. ολοι οι ψυχασθενείς παιρνουβ ενα ζωντανό και οποιον πάρει ο χαρος μετά! έχουν κ δικαιωματα περισσότερα δλδ τα σκυλιά?
να απαγορευτούν σε πολεις κ διαμερισματα εαν έστω κ ενας ενοικος διαφωνεί. θέλει νομοσχέδιο!!
Δε πάνε οι αργοσχολοι να κάνουν κάνα παιδί. Έχουν τα κοπρόσκυλα!
Πέθανε το σκυλάκι για να ζήσει το γουρούνι
Το εχω βιωσει αυτο με τη ταρατσα και τα σκυλια.Προκειται για απαραδεκτη κατασταση ,αν λαβουμε δε υποψιν το ιστορικο του «ιδιοκτητη» καταλαβαινουμε περι τινος προκειται.Καλη δύναμη στον Αστυνομικό
Νομίζω ότι όποιοι υποστηρίζουν τον σκύλο, ως να ήταν άνθρωπος με νόηση και βούληση, καθώς και τον ιδιοκτήτη του, πρέπει να επισκεφθούν άμεσα ψυχίατρο.
Ο «φιλοζωος» σκατιαρης ειχε τα ζωα στην ταρατσα!
Ειμαστε στο πλευρο του αστυνομικου!!!
καλα εκανε ο αστυνομικός!
Μπράβο του!!
ΔΩΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΒΙΑΣΤΗ ΣΤΕΦΑΝΕ
Ίσως ήξερε που πήγαινε ο αστυνομικός της Δίας και ήξερε τι θα βρει μπροστά του. Ίσως το είχε προμελέτημενο το έγκλημα.
Αυτά.
Πολύ σωστά έπραξε ο αστυνομικός!
έπρεπε να τους κρατήσουν. Και ξύλο, ξύλο, ξύλο μέχρι να γίνουν άνθρωποι
Ποσό μαλακας παίζει να σαι.
Του κουνουσε λεει φιλικα την ουρα!!!!! Και τοτε ποιος δαγκωσε τον αστυνομικο;;;;;;; Αν δεν τον δαγκωσε ο σκυλος, τοτε ποιος τον δαγκωσε;;;;;; Μηπως….εσυ ξυπνια;;;;; Αντε και θα μας τρελανουν οι ανοητοι!!!!!!!
Έπρεπε να το σκοτώσει πριν επιτεθεί. Όλα τα πιτμπουλ θέλουν σκότωμα, είναι άρρωστα στο μυαλό. Μην ακούτε ηλίθιους που γράφουν το αθώο ζώο…
Τα διποδα θελουν σκότωμα.
Μπράβο 👏 στον αστυνομικό!!!
Ουστ στο διάολο να πας βρωμιάρα «φιλοζωη» χασικλου και εσύ το ρεταλι που υποστηρίζεις…
Έπρεπε να κάνει ντου η αστυνομία μέσα στο βρωμοσπιτο σας, για να έβλεπε πόσο παρτάλια είστε και οι δύο σας αχαϊρευτοι..
Κλείστε τους μέσα για εκβιασμό προς τους γείτονες,,ρίξτε τους φάπες και λουστε τους με μάνικα γιατί βρωμάνε και οι δύο..
Υποκριτές φιλοζωοι της κακιάς ώρας..
Μόνο εγώ πιστεύω πως είναι τρελό να μην κάνουν ευθανασία σε ζώα που ξεσκίζουν και βασανίζουν παιδάκια μέχρι να πεθάνουν ή έχουν εκπαιδευτεί από εγκληματίες για εγκληματικές ενέργειες;
Έχετε σκεφτεί πως ένοιωθαν τα παιδάκια που δολοφονήθηκαν από σκύλους, όταν τα πετούσαν από εδώ και από εκεί, τα δάγκωναν σε διάφορα σημεία του σώματος τους, αυτά βρισκόταν μέσα στον πόνο και δεν μπορούσε να αντιδράσουν;
Το «έχει ψυχολογικά το ζώο» ή «δεν εκπαιδεύτηκε σωστά» δεν είναι δικαιολογία, με αυτή την δικαιολογία κανένας εγκληματίας άνθρωπος δεν θα έπρεπε να πάει φυλακή.
Άλλο τρελό που δεν καταλαβαίνω είναι πως οι φιλόζωοι ξεσκίζονται στο να προστατέψουν σκύλους και γάτες αλλά σε περίπτωση εγκυμοσύνης του ζώου το πάνε στον κτηνίατρο για να το «ψεκάσει την μήτρα» και να βγάλει τα νεκρά έμβρυα ή να το κάνει στείρωση. Αγαπάμε την φύση και τα ζώα ή θέλουμε ζώα κομμένα και ραμμένα στις κομπλεξικές μας ανάγκες, πχ να μην ζευγαρώνει, να αρνείται την φύση του και να μην επιτεθείτε σε άλλα ζώα, να μην γαβγίζει, να μην …. και να συμπεριφέρεται σαν ρομπότ που ανταποκρίνεται σε φωνητικές εντολές.
Τώρα πρέπει ο αστυνομικός να καταθέσει μήνυση για αποζημίωση από τον ιδιοκτήτη για το δάγκωμα στο πόδι και η υπηρεσία του να του στείλει το λογαριασμό και τις άδειες και όλα τα έξοδα που θα πληρώσει χωρίς να είναι στην υπηρεσία αστυνόμος
Ενώ εσύ rem….έχεις πιο πολύ μυαλό απο το πιτ μπουλ;
Διάβασες τι έγραψα. Αυτό που λέει η κοινή λογική αλλά και το mondus operandi της αστυνομίας.
Αν δεν καταλαβαίνεις, πραγματικά λυπάμαι τον αέρα που αναπνέεις και πάει στράφι.
Εύγε στον Αστυνομικό.
Σωστά έκανε.
Τι έπρεπε να τον αρπάξει από το λαιμό το σκυλί και μετά να έκλεινε την οικογένεια του;
Είμαι βέβαιος 💯💯💯💯 ότι μετά θα έκαναν όλοι ότι κλαίνε όλοι τους για το υποψήφιο θύμα. Θα τον αναφονουσαν και ήρωα.
Ξέρετε αυτά τα κορκοδιλεια δάκρυα της στιγμής.
Ουστ από εδώ ζωοφιλοι της δεκάρας.
Έτσι είναι οι ζωοφιλοι να ταλαιπωρούν το ζωντανό στις ταράτσες μς 45+°©???????
Ο Ιδιώτης θα πρέπει να πληρώσει για το βασανισμό του ζώου!
Ο Αστυνομικός αν του επιτέθηκε καλώς έπραξε. Αν όχι τότε και αυτός τα Νόμιμα. Τέλος.
H δαγκωνιά από pitbull δεν είναι δαγκωνιά απο κανίς. Αυτο δεν σε αφήνει με τίποτα αν σε πιάσει στα δόντια του. βαθιά και με δύναμη σάν τανάλια. Ο αστυνομικός δέν φταίει, βρισκοταν σε άμυνα, αν αφηνε το σκύλο πιθανόν θα του προξενούσε ανεπανόρθωτη ζημιά. To μόνο μεμπτο είναι ότι ο αστυνομικός απο πρίν έπρεπε να μεριμνήσει να δεθούν πρωτα τα σκυλια και να μην πάει καν πάνω στην ταράτσα. Ο ιδιοκτήτης έπρεπε να έχει μεριμνήσει να έχει τα σκυλιά δεμένα αλλα αυτός τα είχε εκπεδέυσει σε φονικές μηχανές. Δυστυχώς την πλήρωσε το σκυλί.
Μιλάμε λοιπόν για ένα ψυχοπαθή βιαστή χουλιγκανο ψευτομαγκα τραμπούκο της γειτονιάς που κανονικά θα έπρεπε να βρίσκεται στο τρελλαδικο στην καλύτερη περίπτωση,που μεταξύ άλλων έθετε σε κίνδυνο και τα δύο σκυλιά.Το πρόβλημα μας είναι πως οι γειτονιές της Αθήνας είναι γεμάτες από τέτοια σκουπίδια που έχουν πάθει ψύχωση από τους αράπηδες της ούσα που κουβαλούν πρέζα και τέτοια σκυλιά για να δηλώνουν ανωτερότητα ως μαφιόζοι και τραμπούκοι,και πρόσφατο παράδειγμα είναι το περιστατικό στο Μετς.Αυτα γιατί κάτι σκυλουδες μας τρέλαναν από χθές για το σκύλο.
Το ότι κάποιος είναι φιλόζωος ή έχει κατοικίδιο δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η συμπεριφορά του προς τους ανθρώπους θα είναι και η καλύτερη, πολλές φορές πρόκειται για αντικοινωνικούς χαρακτήρες μισάνθρωπους που καλύπτονται πίσω από τη μάσκα του φιλόζωου
να θανατωθει και ο αλλος σκυλος ο οποιος μαλλον ειναι της ιδιας νοοτροπιας….. αλλωστε τους εχει εκπαιδευσει αυτος ο αξιοπρεπης κυριος…. φανταζομαι με τις ιδιες αρχες και αρετες που εχει και αυτος ο αξιοπρεπης ΒΙΑΣΤΗΣ…… οσο για την συντροφο του μαλλον κατι αλλο εβλεπε που κουνιοταν πανω κατω λογο….. συνηθειας…. και μπερδευτηκε….. ενεκα το σχημα….
υπάρχει καλίτερη ιδέα «σπαρτιατη».
Να θανατώσουμε εσένα και την οικογένεια σου που μάλλον είναι της ίδιας νοοτροπίας. Να ξεβρωμίσουμε από το σκουπιδαριό που κρίνει τους άλλους ενώ ο ίδιος είναι χειρότερος.
Πας φουστης πατρινος δεν λενε; αδικο εχουν;
Αν όλοι Σπαρτιάτες είναι σαν εσένα τώρα κτλβαινω γτ εκεί κάτω σας έχουν ξεκολια… οι λαθρο κ οι Αλβανοί.. Ίσα μωρή σπαρτατισσα λουλου λαθρολαγνα που αν ζούσε ο Λεωνίδας με τις μλκιες που κάνεις κ λες θα σε είχε στη φάπα
Την τραγική μαλακία του παπάρα του ιδιοκτήτη αλλά και του αστυνομικού, την πλήρωσε ο σκύλος. Δεν έπρεπε καν να βρίσκεται στην ταράτσα. Αλλά αφού έφτασαν εκεί τα πράγματα, έπρεπε ο ιδιοκτήτης να περιορίσει τα σκυλιά και δεν το έκανε. Όπως έπρεπε και οι αστυνομικοί να του ζητήσουν να τα περιορίσει ΠΡΙΝ συμβούν όλα αυτά και δεν το κάνανε.
Ανεγκέφαλοι όλοι τους.
Μάλιστα. Ποιον θα πιστέψουμε; Τον βιαστή χούλιγκαν με τα πιτμπουλ στη ταράτσα, ή τους αστυνομικούς και τους φυσιολογικούς γείτονες; Αυτό το λέω για τους «φιλόζωους» που έκραζαν τους αστυνομικούς χτες…
ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ Δ Ε Ν ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΥΧΟ ΖΩΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛ@ΚΙΕΣ ΟΛΩΝ…….