Περιπέτεια στον αέρα για 140 επιβάτες με προορισμό τη Σκιάθο

Κοινοποίηση:
2472315

Μία μικρή περιπέτεια στον αέρα βίωσαν 140 Σουηδοί που ταξίδεψαν από το Γκέτεμποργκ στη Σκιάθο. Συγκεκριμένα, το αεροπλάνο επρόκειτο να προσγειωθεί στο νησί το περασμένο Σάββατο, αλλά η καταιγίδα που έπληξε το νησί, δεν επέτρεψε για λόγους ασφαλείας το αεροπλάνο να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης».

Αστραπές και κεραυνοί έσκιζαν τον ουρανό στα δύο ενώ η έντονη βροχή έκανε τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα για τον πιλότο, ο οποίος έπρεπε να επικοινωνήσει με τον πύργο έλεγχου,ώστε να συνεννοηθεί για το αν θα προσγειωθεί ή όχι.

Έτσι, αφού ακολούθησε το πρωτόκολλο για παρόμοια περιστατικά, ο πιλότος ενημέρωσε ότι δεν θα προσγειωθεί και πως θα κάνει υποχρεωτική στροφή για την Αθήνα. «Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Λόγω της άσχημης κακοκαιρίας θα προσγειωθούμε τελικά στον αερολιμένα Αθηνών» ενημέρωσε η αεροσυνοδός τους επιβάτες της πτήσης.

Πράγματι το αεροσκάφος, προσγειώθηκε στον αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος» στην Αθήνα, ενώ η επιβάτες έφτασαν τελικά στο νησί την επόμενη μέρα μετά από ταλαιπωρία 10 ωρών.

Πηγή: taxydromos.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: