Περίπτερα αναπήρων. Τι γίνεται με τα ενοίκιά τους και τη μείωσή τους;

Κοινοποίηση:
periptero_arxiki

Ο κάθε Έλληνας ζει τον δικό του Γολγοθά την περίοδο της πανδημίας και μια εξ αυτών είναι και η κυρία Δήμητρα που προσπαθεί να βγάλει άκρη με τη μείωση ενοικίων σε περίπτερα και μάλιστα σε περίπτερα αναπήρων.

Διαβάστε τί μας έγραψε:

“Παρακαλώ θέτω υπ’ όψη και καταγγέλω τους νομοθετούντες του Ελληνικού Κράτους,(βασικά το τμημα του Υπ.που βγάζει τα ΦΕΚ με τα μέτρα για τον Κορονοιό), ότι
1.Έχει αφήσει εκκρεμές το ζήτημα για το άν οι μισθωτές αναπηρικών  περιπτέρων  των αναπηρων που πολέμησαν για την Πατρίδα συγκεκριμένα θα πρέπει να κάνουν μείωση ενοικίων. Να μας δώσουν το ΦΕΚ και το άρθρο
2.Πολλοί μισθωτές αυθαίρετα μείωσαν το ενοικιο 40% , κατά προτροπή των συνδικαλιστικών τους οργάνων ενώ δεν υπάρχει πουθενά σαφής οδηγία για κάτι τέτοιο για τον Απρίλιο -Μάιο και κάνουν τώρα το ίδιο για Δεκέμβριο-Ιανουάριο.
3.Εγώ προσωπικά έκανα γραπτώς πολλάκις το ερώτημα που θα δηλώσω την μείωση στο ενοίκιο μου για να αποζημιωθώ όπως οι ιδιοκτήτες Ακινήτων και ουδεμία απάντηση έχω λάβει
4.Από ότι άκουσα δεν θα δώσουν τίποτα στους αδειούχους περιπτέρων γιατί τώρα θυμήθηκαν ότι δεν είναι μέσα τα περίπτερα για το 40%(λένε (ότι το είπαν στο Υπουργείο…μπορεί να κάνουμε ερώτημα αν ισχύει)
5.Ενώ στους μισθωτές έχουν ζητήσει να κάνει δήλωση covid19(ότι έλαβε μειωμένο ενοίκιο), ο εκμισθωτής χωρίς καν να υπάρχει ηλεκτρονική πλατφόρμα για το λόγο αυτό.
Προφανώς για να καλύψουν τα νότα τους όταν θα εμφανιστεί η παράνομη μείωση ενοικίων που έγινε και η Κυβέρνηση την αποδέχθηκε σιωπηρά..
6.Έχω καλέσει τηλεφωνικά την ίδια την ΑΑΔΕ εγώ προσωπικά και το ένα τμήμα με έστελνε στο άλλο δηλώνοντας αναρμόδιο,  ακόμα και με αριθμούς ΦΕΚ δεν ήξεραν τάχα πιό τμήμα εκεί στο Σύνταγμα(έδρα ΑΑΔΕ},  εξέδωσε τα ΦΕΚ αν και έβλεπαν τα νούμερα στο πρωτόκολλο!!
Με αναστολή Σύνταξης (λόγω μνημονίου από το Ελληνικό κράτος) και αδειουχος αναπηρικού περιπτέρου.”
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: