«Περίπατος» της ΑΕΚ στη Ρόδο και πρωτιά!

Κοινοποίηση:
BASKET LEAGUE / ʏˏӓϓ - Eʠ(֙ԏÑVɁ: ׁчӠƁ̐ŔϕˁӠ/ EUROKINISSI)

Μέρες 2002 ζει η ΑΕΚ, που έκανε περίπατο στη Ρόδο κόντρα στον υποβιβασμένο Κολοσσό (69-106) και κατέκτησε την πρωτιά στην κανονική περίοδο της Basket League για πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια!

Η «Ένωση» εκμεταλλεύθηκε στο έπακρο το γεογνός ότι ο Παναθηναίκός δεν κατέβηκε να αγωνιστεί απέναντι στην Κύμη και μετατρέποντα ςτο παιχνίδι με την ήδη υποβιβασμένη ομάδα της Ρόδου σ επαράσταης για ένα ρόλο, έφτασε με εμφατικό τρόπο στη νίκη

Κι όλα αυτά τη στιγμή, όπου ο Λούκα Μπάνκι είδε τους νεοαποκτηθέντες Γιορκ (15 πόντοι), Εμπάκουε (4 πόντοι) να κάνουν ντεμπούτο με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Πέντε παίκτες του «Δικέφαλου» είχαν διψήφιο αριθμό πόντων (σ.σ. σκόραραν όλοι), με τους Λαρεντζάκη (19 πόντοι), Θίοντορ (17 πόντοι, 9 ασίστ) να ξεχωρίζουν. Η κάτοχος του Διηπειρωτικού Κυπέλλου εξασφάλισε το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας, ενώ στον πρώτο γύρο των playoffs θα αντιμετωπίζει τον Χολαργό.

Πικρό αντίο από τους Ροδίτες, που έδωσαν το τελευταίο παιχνίδι τους στην Basket League (5-21) μετά από 12 συναπτά έτη. Λι (15 πόντοι, 7 ριμπάουντ) και Πίνκστον (17 πόντοι) διασώθηκαν από τους γηπεδούχους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: