Περίεργο περιστατικό στην Ουκρανία – Το άγνωστο αντικείμενο στον ουρανό της Κριμαίας που κατέρριψαν οι Ρώσοι(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Καταγραφή2

Τεταμένο παραμένει το κλίμα στην Κριμαία όπου η μία έκρηξη διαδέχεται την άλλη. Την Παρασκευή καταγράφηκε ένα περιστατικό που αποτελεί μυστήριο.

Σε βίντεο που δημοσιεύθηκε στο Telegram, φαίνεται η κατάρριψη αγνώστου αντικειμένου από τη ρωσική αντιαεροπορική άμυνα στην περιοχή.

Η ρωσική επιθετικότητα εντείνεται και η Μόσχα προχωρά σε επιδείξεις ισχύος στην κατεχόμενη Κριμαία καθώς το Κίεβο πραγματοποιεί επιθέσεις. Πρόσφατα, δε, ισχυρές εκρήξεις κατέστρεψαν αεροσκάφη και ρωσικό στρατιωτικό εξοπλισμό.

Πάντως, σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, φαίνεται ότι καταρρίφθηκε στον ουρανό άγνωστο αντικείμενο, πιθανότατα ουκρανικό drone.

Ρώσος αξιωματούχος σχολίασε ότι «η αντιαεροπορική άμυνα ενεργοποιήθηκε στην Evpatoria. Η Κριμαία βρίσκεται υπό αξιόπιστη προστασία».

Στο βίντεο φαίνεται μια έκρηξη στον ουρανό, ενώ ακολουθούν καπνοί.

Νέες εκρήξεις συγκλόνισαν και την Πέμπτη την Κριμαία, την ουκρανική χερσόνησο που προσαρτήθηκε το 2014 από τη Ρωσία.

Υπενθυμίζεται ότι η Ουκρανία είχε απειλήσει ότι θα κατεδαφίσει τη γέφυρα του Κερτς, την οποία κατασκεύασε η Μόσχα για να συνδεθεί η Ρωσία με τη χερσόνησο της Κριμαίας, όπου τις τελευταίες ημέρες έχουν σημειωθεί πολλές εκρήξεις σε ρωσικές στρατιωτικές βάσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: