Περίεργο!! Μήνυμα – τροφή για σκέψη από αναγνώστη μας για το δίκτυο 5G

Κοινοποίηση:
Real photo, not a a montage. Concept photo for 5G and COVID-19 conspiracies.

Παρακάτω δημοσιεύουμε μήνυμα αναγνώστη μας

“ΦΙΛΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΕ ΛΕΝΕ …. ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ .ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ !!

ΑΝ ΘΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ…
ΑΠΟ ΤΟ SITE HOPKINS ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ…. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΚΑΤΙ…. ΣΤΙΣ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ …ΠΟΛΛΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ…ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ… ΟΧΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΖΙ
ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΙΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ….ΚΑΙ ΔΕΣ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΝ ΚΙΝΑ…!!!!!! ΕΠΙΣΗΣ ΕΨΑΞΑ ΛΙΓΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΣΤΗΝ ΕΡΩΠΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΠΙΣΑΗΜΑ ΤΟ….5G …. ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΥΧΑΝ ΜΕ 15 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΦΟΥΛ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟ 5G ΜΕ ΥΨΗΛΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ” ΝΟΣΟΣ ΡΑΔΙΟΚΥΜΑΤΩΝ”…ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η….ΑΠΩΛΕΙΑ ΟΣΦΡΗΣΗΣ ….ΧΜΜΜ….ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ?…ΤΟ ΤΣΟΥΞΙΜΟ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΡΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΝΑ ΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΝΕΚΡΑ ΧΕΛΙΔΟΝΙΑ…ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΥΜΠΤΩΝΑ ΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ….ΓΙΑΤΙ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥ !!!! ΠΟΛΛΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ….ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟ ΣΤΕΛΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ …ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ Η ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΕ ΠΟΛΕΣ ΧΩΡΕΣ …Η ….ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΞΑΦΝΙΚΑ….

ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. 180 επιστημονες που εστειλαν επιστολη στην ΕΕ για το 5τζι ειναι συνωμοσιολογοι ?
    ρε ξυπνηστε θα μας ψησουν ΗΜΑΡΤΟΝ

  2. ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΩΡΙΣ 5G ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ?
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ
    ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ .

  3. Αγαπητοί θυμάστε τι λέγανε για το CERN;Τι καταστροφή θα έφερνε;; Μιλάγανε για μαύρες τρύπες που θα καταπιούν τη Γη… Πρέπει να βγει νόμος να κλείσουν τα κανάλια με τους συνομοσιολογους.Κανουν πολύ κακό τελικά στη λογική…

    1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ …ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ… να σου πω οτι εχει γινει πολυ ”κακο” με το CERN γιαυτο και το σταματησαν …ποσο εχει ξεφυγει δυστυχως δεν το ξερουμε….εχουν συμβει διαφορα στον πλανητη που τα αποδιδουν εκει οπως και η περιξ περιοχη ειχε ( δεν ξερω αν εχει ακομα ) πολλα δυσαρεστα …. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ….

    2. ΓΙΑ ΠΕΣΜΑΣ ΡΕ ΠΑΝΣΟΦΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟ CERN ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΟΚΟ ΜΠΑΓΙΟΚΟ

  4. Μέχρι χτες ήτανε της μοσάντο,που είναι σκατοεβραιικη.γιατι σας πείραξε σήμερα;Την μέρα που βγάλανε το δήθεν σκάνδαλο της βολκσβαγκεν,στην Ευρώπη ψιφιζανε για την εισαγωγή η όχι των μεταλλαγμένων, προϊόντων και σπόρων.Ξερει κανείς το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας; όλοι οι σκατοεβραιοι Ελλάδες πορτογαλιες ιταλιες όλοι ναι.Οι κακοι Γερμανοί ψήφισαν όχι.Οι κακοί Γερμανοί έπρεπε να τιμωρηθούν.Την άλλη μέρα Παπαλα η vw.Το μίσος των φιλοεβραιων ενάντια στη λογική.Να σας χαιρόμαστε.

  5. Επειδή κάποιοι ζητούν στοιχεία από ειδικούς, μπείτε στον παρακάτω σύνδεσμο :
    https://www.5gspaceappeal.org/the-appeal
    Έχει και παραπομπές σε άρθρα από ένα σκασμό επιστήμονες που κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για το 5G.
    Επι τέλους μπροστά στην υγεία, ας μην παραγγέλενει στο εγγύς μέλλον το ψυγείο μου τρόφημα, ούτε η λεκάνη του μπάνιου μου κωλόχαρτα.
    Καλή ανάγνωση.

  6. ΚΑΛΩΣ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕ, ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΦΟΒΙΚΟΣ.ΤΑ ΡΑΔΙΟΚΥΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΤΕΣΛΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΦΕΛΗΜΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ.ΟΣΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ INTERNET ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.. ΩΣΤΟΣΟ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΝΑ ΛΕΣ ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ,ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ (ΟΧΙ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ).ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ…ΟΧΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΤΥΠΟΥ ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΑΙΚ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΑΥΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ.

    1. Για να “εξοπλιστείς με επιστημονική γνώση”, φίλε Κώστα, ψάξε το όνομα Martin Pall .

  7. H 5G,η πεμπτη γενια συνδεσεων δηλαδη,αποτελει μια φυσικη τεχνολογικη εξελιξη.Το ανθρωπινο ειδος ειναι ακομα στην αρχη της τεχνολογικης επαναστασης.Αν παρουμε ως αξιωμα οτι η προθεση του δημιουργου του συμπαντος ειναι να αφησει τον εγκεφαλο μας να αναπτυσσεται και να εξελισσεται γεωμετρικα,ο κοσμος μας θα ειναι εντελως διαφορετικος καθε 30 χρονια.Καποια στιγμη θα κατακτησουμε ασυλληπτες για το παρον ταχυτητες.Ισως να εχουμε εξωσωματικη παρουσια σε ταυτοχρονα μερη και τα διαπλανητικα ταξιδια να ειναι μια καθημερινη ρουτινα.Σε καθε τεχνολογικη μετεξελιξη ομως,υπαρχουν και αστοχιες.Προφανως καποιοι θα πεθανουν ειτε απο υπερευαισθησια ειτε απο χαμηλη ομοιοσταση.Καποιοι πειραματισμοι θα αποτυχουν και θα υπαρξουν παραπλευρες απωλειες.Δυστυχως ομως,εχουν ηδη εκλειψει τα ηθικα διληματα.Το εχουμε δει στην Χιροσιμα,στο Τσερνομπιλ κλπ.Ας ειμαστε ρεαλιστες.Δεν μπορουμε να σταματησουμε την ελιτ του πλανητη να πειραματιζεται.Απλα γινομαστε αποδεκτες των συνεπειων.Και οποιος επιβιωσει,συνεχιζει για την επομενη μερα..

  8. Πολύ πιθανό. Έχω όμως μια απορία… Πως γίνεται ένας που επέστρεψε από εξωτερικό, δέχθηκε δλδ σήμα 5G, να κόλλησε συγγενείς του σε χώρα που δεν έχει 5G?

  9. Τα χελιδόνια που πέφτουν σαν ξερά στο έδαφος σκεφτείται. Δεν οφείλεται στον καιρό. Τις προηγούμενες χρονιές παρόμοιο καιρό είχε. Το 5G τα αποπροσανατολίζει και δεν ξέρουν τι κάνουν. Σε λίγο θα ψοφάνε και κατοικίδια ζώα χωρίς καμία προφανή αιτία. Θα τους ψήνει τον εγκέφαλο όντως πιο ευαίσθητα στα μικροκύμματα από τον άνθρωπο.

  10. Το 5G δεν είναι μόνο για να εκπέμπει … αλλά και να… ” δέχεται ” ! ! ! Τι άρχισαν να … “προτείνουν” διάφοροι, μη τεχνικοί, για το …” καλό μας” ; Το …” εμβόλιο” θα το βρουν η είναι έτοιμο ;

  11. Να πω και εγω κατι ασχετο εδω για εταιριες.
    Εχετε ακουσει αυτο που λενε: Εγω σε αρωσταινω εγω σε γιατρευω;;Οχι ε.
    Εταιρια Bayer ( γερμανικη ) παραγει το ζιζανιοκτονο Raudap (φουλ καρκινος) και πολλα αλλα φυτοφαρμακα.
    Και φτιαχνει και αντικαρκινικα φαρμακα για οταν ασθενησεις.Ψαχτειτε στο google αν δε με πιστευετε.
    Σου παιρνουν τα χρηματα για να σε αρωστησουν ,στα παιρνουν και για να σε γιατρεψουν.
    Αυτες ειναι δουλειες.
    Να πω και μια σκεψη μου.Ποιος εκανε αντιγρυπηκα εμβολια περισυ αρχες του χεμωνα;
    Γεροντακια και ατομα με χρονιες παθησεις διαβητικοι κλπ.
    Τη συνεχεια την αφηνω στη δικη σας σκεψη.

  12. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο “ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ” ΑΛΛΑ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ…ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΕ ΤΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΙ ΠΤΗΧΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΥΤΙΣΜΟ ΚΤΛ ΚΤΛ ΑΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΑΥΤΙΣΜΟ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΧΙ…

  13. παιδια ξεκολατε απο το.5G μην.ακουτε τον.καθε ασχετο… δουλευω 20 χρονια στην.κινητη σε εταιρια… δεν εχει σχεση… αλλο.η ακτινοβολια μη ιονιζουσα αλλο το covid… ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΑΣΧΕΤΟΥΣ…

    1. Φιλαράκο ψάξε λίγο από που και πως προέκυψε η Ισπανική γρίπη (μετά το τέλος του πρώτου παγκοσμίου πολέμου, σε στρατιώτες αμερικανικών βάσεων, όπου άρχισαν οι πρώτες δοκιμές εναερίων ραντάρ). Επίσης, ο ανθρώπινος οργανισμός είναι δέκτης και πομπός ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων. Όταν δέχεσαι κύματα υψηλής ενέργειας-συχνότητας, το ανοσοποιητικό σου σύστημα εξασθενεί με συνέπεια την παραγωγή εξωσωμάτων, τα οποια αποκαλούν covid-19. Η παραγωγή τους οφείλεται επίσης και σε άλλους λόγους όπως υα δεις στα παρακάτω βίντεο. Δεν υπάρχει ιός. Υπάρχει ένα καινούργιο τεστ το οποίο εντοπίζει το γενετικό υλικό των συγκεκριμένων εξωσωμάτων. Σου επισυνάπτω επίσης τις εξής πηγές:
      https://www.youtube.com/watch?v=h4TdY344Now
      https://www.youtube.com/watch?v=roDGPZMev7s

      Με εκτίμηση, φοιτητής τμήματος υπολογιστικής αεροναυπηγικής του Imperial College London

      1. Αυτά μη τα αναφέρεις πουθενά γιατί βλέπω να κόβεσαι και να χρωστάς για πολλά χρόνια τα μαθήματα σου.

        1. Παλι καλά που έχουμε και εσένα να ρίχνεις τις μελιτζάνες σου στην κάλπη για να έχουμε μια ζωή μνημόνια. Την επιστημονική την αποκτάς από το δημοτικό μέχρι να πεθάνεις, δεν θα σου την δώσει κανένας άλλος. Δυστυχως αν καποιος δεν περάσει από τα αμφιθέατρα θα είναι πάντα έρμαια τον δήθεν ταγών διαφόρων χρηματοδότουμενων επιστημονικών ρευμάτων. Η επιστημονική κριτική σκέψη είναι απόκτημα δεκαετιών εκπαιδευσης και όχι μαγκιά. Ψάξε λίγο τι παίζει και άσε τις ατάκες.

    2. σαν γνωστης μη μιλας χωρις στοιχεια. μπορει ο ανθρωπος να χει αδικο αλλά δωσε στοιχεια οχι αφηρημενες απαντησεις. το οτι αλλο το covid κι αλλο η μη ιονιζουσα ακτινοβολια πασιφανες. ο ανθρωπος αναφερει καποια συνδεση μεταξυ τους οχι οτι ειναι το ιδιο.

  14. Οποιος δεν μας υπακουει ολη η περιοχη θα φουλαρει Αμπερ και οι 5G κεραιες γινονται οπλα μικροκυματων οπου σκανε τα ματια σου. Η αντισταση ειναι ματαιη τσιπαριστητε

Comments are closed.