Περίεργη λατρεία των μεξικανικών καρτέλ ναρκωτικών στην Τουρκία – Ακούνε τουρκική μουσική και στέλνουν χαιρετισμούς

Κοινοποίηση:
cartel-840x504

Περίεργη λατρεία των μεξικανικών καρτέλ ναρκωτικών στην Τουρκία με μέλη των καρτέλ να ακούνε τουρκική μουσική και να στέλνουν αγωνιστικούς χαιρετισμούς στους Τούρκους.

Μία περίεργη σχέση φαίνεται πως έχει αναπτυχθεί μεταξύ των μεξικανικών καρτελ ναρκωτικών και της Τουρκίας.

Βίντεο που είδε το φως της δημοσίοτητας στο διαδίκτυο, θέλει μέλη των μεξικανικών καρτέλ να ακούν τουρκικά τραγούδια και να στέλνουν με την συνοδεία όπλων τους αγωνιστικούς τους χαιρετισμούς στην Τουρκία.

Το Σιναλόα, απ’ όπου η συμμορία καρτέλ που ακούει τουρκικά τραγούδια, χωρίζεται σε 18 δήμους και η πρωτεύουσά του είναι η Κουλιακάν Ροζάλες.

Στην πόλη δρα το Cártel de Sinaloa ή CDS, το οποίο φέρεται να είναι το μεγαλύτερο συνδικάτο διακίνησης ναρκωτικών, ξεπλύματος βρώμικου χρήματος και οργανωμένου εγκλήματος στην Αμερική.

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο καρτέλ δραστηριοποιείται στο μισό κόσμο και τις μισές πολιτείες του Μεξικού και τα σύνορα με τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ανταγωνίζεται στη ζήτηση και τη διακίνηση εθνικών και διεθνών ναρκωτικών με το καρτέλ Jalisco Nueva Generación(CJNG), με τις δύο οργανώσεις να βρίσκονται σε πόλεμο από το 2022.

Την ίδια ώρα και οι «Γκρίζοι Λύκοι», οι Τούρκοι εθνικιστές στέλνουν τους αγωνιστικούς τους χαιρετισμούς στο μεξικανικό καρτέλ.

Πηγή: geostratigika.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: