Πείτε σε αυτή την ξευτιλισμένη να βάλει μέσα τα β@ζι@ της . Ο θηλασμός ενός μωρού, δεν είναι δημόσιο θέαμα , είναι προσωπική στιγμή μητρικής στοργής

Κοινοποίηση:
ΜΑΡΙΑ-1024x649

Μια νέα της καθημερινότητα ως μητέρα πλέον απολαμβάνει η Μαρία Ηλιάκη, η οποία πρόσφατα έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Στέλιο Μανουσάκη.
Η παρουσιάστρια καθημερινά ανεβάζει βίντεο και φωτογραφικό υλικό από τα όσα βιώνει με τη μικρή Κατερίνα, όπως θα ονομαστεί η κορούλα της. Μέσα από μια σειρά Insta Stories, η Μαρία Ηλιάκη αφηγήθηκε σήμερα την πρώτη της προσπάθεια να βγει για καφέ μαζί με την κόρη της.
«Μπαίνω στο τρένο και αρχίζει λίγο να γκρινιάζει και λέω: Έτσι είσαι; Ευρωπαία. Τα πετάω όλα και αρχίζω να θηλάζω. Δεν τα πέταξα και όλα, απλά μου έχει πάρει μία φίλη ένα μαντήλι με το οποίο μπορείς να θηλάζεις. Μετά τον θηλασμό και καθ’ όλη τη διάρκεια του καφέ ήταν πάρα πολύ ήσυχη», περιέγραψε η ευτυχισμένη μανούλα.

Λίγες ώρες μετά η Μαρία Ηλιάκη “ξαναχτύπησε” μέσω instagram δημοσιεύοντας το βίντεο από τη στιγμή που θήλασε δημόσια την νεογέννητη κόρη της!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. Στην καφετέρια που βρίσκεται δεν υπάρχει καμία από τις πελάτισσες που να θηλάζει το μωρό της. Μάλλον την μαστίζει η εγωπάθεια και ο ναρκισσισμός.

  2. Εσυ εισαι ανωμαλη αδελφη που βλεπεις κατι φυσιολογικο και το κρινεις. Η Λεσβιαρα η πισωγλεντης εισαι.

  3. ειστε τραγικοι
    δεν βλεπω κατι αλλο απο μια στιγμη που μια μανα (θα μπορουσε να ειναι αποιαδηποιτε στη θεση της), να ταϊζει το παιδι της.
    ισα-ισα που καλυπτεται κιολας για να μην προκαλεσει το στηθος της.
    εχω βρεθει σε παρομοια θεση που θηλαζε η γυναικα μου το γιο μας.
    και τσακωθηκα με εναν νταη γιατι λεει τον προσβαλλει αυτη η εικονα. ρε ουστ.
    μπραβο της

  4. Οι Μητερες που θηλαζουν δημοσια καλυπτοντας το στηθος τους και το μωρο ειναι αξιοσεβαστες. Τις φωτο και τα βιντεο δεν καταλαβαινω. Οσο για τους πικροχολους που εχουν σχολιασει ας θυμηθουν ποσες φορες χουφτωσαν γυναικειο σωμα σε δημοσιο χωρο πανω σε κανενα χα@@ρεμα και ας θεωρειται προσωπικη στιγμη. Αντε γινατε ολοι αειπαρθενες!!!!

  5. Ο κόσμος καίγεται στην κυριολεξία αυτή τον χαβα της με τον χαλβά που την μάζεψε

  6. Κι οι τραγοι όπου βρουν καβαλανε τις κατσικες… να το κανουμε δλδ ξεδιαντροπα κι εμείς;

  7. κατι ψωναρες που κυκλοφορουν λες και ειναι κατι πρωτοτυπο να θηλαζει μια μανα αλλα ειναι κομπλεξαρες . η καθε ασημαντη θελει παντα καποιο τροπο να ασχοληθουν μαζι της και τοπετυχε

  8. Ας εκανε οτι ηθελε οπου ηθελε Γιατι το προβαλει και φωτογραφιζεταιΑρα το μονο που την νοιαζει ειναι να προβαλεται Ας εβρισκε ενα ησυχο μερος να ταισει το παιδι της Εμας γιατι μας το δειχνει δεν καταλαβαινω Ποιος νοιαζεται για της καθε ασχετης την προσωπικη ζωη Μεγαλη ιδεα εχει φαινεται για το ατομο της

  9. Δεν είναι ανωμαλία να θηλάζει, η ανωμαλία είναι ότι το προβάλει σε όλους λες και κάνει κάποιο κατόρθωμα για να προκαλέσει. Αυτό είναι το πρόβλημα.

  10. ΑΝΟΜΑΛΟΙ ΜΑΤΑΚΗΔΕΣ ΜΗΝ ΚΙΤΑΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΕΙ .ΤΟΣΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΕΙΝΑ.ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ ΚΑΙ.ΣΕΙΣ.ΗΣΑΣΤΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΗ .ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ.ΒΟΛΤΑ ΠΕΙΝΑΕΙ.ΤΗ ΘΕΛΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ.ΚΛΕΕΙ.ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΤΑΙΣΗ ΝΑ.ΠΛΑΝΤΑΞΗ.ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ .ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ.ΚΑΙ.ΒΛΕΠΟΥΝΕ.ΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ.ΔΕΝ.ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΚΛΕΝΕ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ .ΕΓΩ ΔΥΟ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΝΑ.ΕΙΜΑΙ. ΣΥΝΗΘΗΣΜΕΝΟΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΕΙΓΑΙΝΟ ΣΕ.ΕΝΑ.ΠΑΙΧΝΙΔΑΔΙΚΟ

  11. εγω δεν βλεπω πουθενα κατι κακο και οι προβατινες που εχω οπου βρουν τα θυλαζουν τα αρνακια(οταν αυτα βεβαια δεν βρισκονται στον τσαρκο) και δεν ντρεπονται, γιατι να ντρεπεται μια γυναικα?

  12. Πρωταρχικός ρόλος του στήθους όλων των θηλαστικών είναι να τραφεί το νεογνο. Δεν είναι προσωπική στιγμή. Προσωπική στιγμή για δύο, είναι αλλά πράγματα. Εφόσον πρόκειται για τροφή, λοιπον, είναι λογικό να συμβαίνει σε οποιονδήποτε χώρο, οποιαδήποτε ώρα το μωρό πεινάσει.Θα έπρεπε να είναι τόσο φυσιολογικό όσο η θέα του μπιμπερό. Όλα τα άλλα είναι θέμα ταμπού. Κοντεύει να θεωρείται από μερικούς, πιο πρόστυχο και από τόπλες σε οικογενειακή παραλία.. Εκεί το συνηθίσαμε..

  13. Κουβαληθηκε ολη η βλαχια στην πολιτισμενη Ελβετια, που πας μωρη πεταμενη;;;

    Αλλα καλα μα παθουν, εχουνε μαζεψει ολα τα παρταλια σε αυτη τη χωρα…

  14. Οταν θα την χωρισει ο ματσωμενος να δουμε τι θα δειχνει η ……Switzerland!!!!!!!

  15. Ε ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΚΑΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙ ΣΤΑ 45 ΤΗΣ ΕΝΩ ΚΛΑΙΓΟΤΑΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΡΑΦΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΧΕ ΠΡΗΞΕΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΥΛΑ.

  16. Είστε όλοι αγάμητοι καθυστερημένοι!
    Ο θηλασμός είναι
    α) Ιεροτελεστία προσωπική αλλά και
    β) τροφή για το μωρό. Και το μωρό μπορεί να πεινάσει οπουδήποτε και οποτεδήποτε.
    Αν σας ενοχλεί η θέα ενός -κρυμμένου-στήθους, να βαράτε 2-3 μαλακίες πριν βγείτε από το σπίτι σας.
    Άντε από εδώ ψεκασμένοι ηλίθιοι! Γυρίστε στο δηλητήριο σας, στην πόρωσή σας με την ΝΤΠ και τον Σόρος και αφήστε τις ανθρώπινες στιγμές στους ανθρώπους.

    1. Δίνεις ένα μπιμπερό στο μωρό δημόσια και θηλάζεις ιδιωτικά όσο τραβάει η ψυχή σου.

  17. ΠΟΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΑ ΜΩΡΗ ΓΕΛΟΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΣ ΤΗΛςΟΡΑΣΗΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΙΧΑΘΕΙ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕΒΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΟΥΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΛΟΙΕΣ….

  18. Όλες πλέον το ίδιο κάνουν . Και το χεσιμο ειναι φυσική ανθρώπινη ανάγκη αλλα δεν το κάνουμε δημόσια.

    1. ο θηλασμός ΟΧΙ

  19. Αυτή έχει γίνει γραφική εδώ κ καιρό.Παει το κάψε.Εχει σαλταρει φαίνεται που δεν βγαίνει στην τηλεόραση.Μονο έτσι εξηγούνται επιστημονικά αυτά που κάνει.

  20. Το παιδί το έκανε για να μην την λένε άτεκνη και για να κάνει επίδειξη!

  21. Ποιος ασχολείται με αυτό το μπάζο. Άλλη μια φτιαγμένη τηλεπερσόνα.

  22. Ο/Η Χωρίς να έχω κάτι με την κοπέλα που δεν ξέρω καν ποια είναι λέει:

    Ο θηλασμός είναι κορυφαία στιγμή για την μάνα και το παιδί. Είναι η στιγμή που οι δυο τους γίνονται ένα. Και είναι και στιγμή ανεπανάληπτη αφού το μωρό μεγαλώνει και θα αποκοπεί απ’ τον θηλασμό. Αυτά δεν τα κάνεις σε κοινή θέα στην καρέκλα μιας καφετερίας με εκατό άτομα από γύρω. Θέλουν ησυχία, θέλουν ψιθύρους, ένα τραγουδάκι της μάνας σιγανό, ένα φιλί στο κεφαλάκι τους. Και σίγουρα δεν είναι κατόρθωμα να θηλάζεις ώστε να θέλεις να σε δουν όλοι, τάχα και τι κάνεις εσύ που δεν μπορούν να κάνουν οι άλλες. Και τα ζώα τρέφουν τα παιδιά τους.

Comments are closed.