Πατέρας Αντώνιος . «ΒΑΣΙΚΟΣ ΥΠΟΠΤΟΣ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ». ΙΣΧΥΡΗ «ΒΟΜΒΑ» ΜΕ ΝΕΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ —ΕΔΡΑ: Η «ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕI ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ- ΠΑΛΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟ ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΖΕΥΓΟΣ

Κοινοποίηση:
EXOFYLLO18-11

im_teaser_18-11-2022

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

 Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

MakTV_COVER 19-11-2022

Στο ΦΥΛΛΟ της ΠΕΜΠΤΗΣ 16-11-2022, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .
STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.
–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

alitheia-aima-banner

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !

——————————————-

free-press-no-compromise

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Είναι τόσο σατανικοί αυτοί που κατά καιρούς παρουσιάζονται ότι προσφέρουν «θεάρεστο»έργο, που πραγματικά δεν μπορεί να τους καταλάβει εύκολα κανείς. Έχει αλλάξει τόσο πολύ ο Έλληνας που δεν υπάρχει η παραμικρή εμπιστοσύνη σε κανέναν, εκτός αν την κερδίσει με αληθινές πράξεις,με αληθινά λόγια αποδεδειγμένα για πάντα. Αν βέβαια υπήρχε πραγματική τιμωρία για όλους αυτούς τότε αλλιώς θα ήταν η κοινωνία μας. Αν ξέρεις ότι δεν θα ξαναδείς το φως του ήλιου τότε κο Κο Κο…….

  2. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία στο dark web πρώτη πηγή εσόδων μαύρου χρήματος υπεράνω της εμπορίας όπλων και ναρκωτικών είναι Η ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΩΝ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΤΗΣ ΔΟΜΝΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ;;;;
    Τις έφαγαν μπαμπεσικα οι υποκλοπές;;;!

  3. Ο κ. Τσίπρας ευχαρίστησε τα παιδιά και τους είπε ότι πρόκειται για ένα τραγούδι που μιλάει για έναν αντάρτη την ώρα που χαιρετάει την αγαπημένη του, όταν φεύγει για να πολεμήσει τον κατακτητή.
    «Είναι ένα αντιφασιστικό τραγούδι, αλλά ήταν μία ωραία έκπληξη», είπε στα παιδιά. Εν συνεχεία τους έδωσε δώρα και ξεναγήθηκε από τον πατέρα Αντώνιο στις εγκαταστάσεις της Κιβωτού, όπου έπαιξε με τα παιδιά ξύλινο ποδοσφαιράκι στον χώρο ψυχαγωγίας του κτιρίου και συζήτησε μαζί τους για θέματα που τους απασχολούν.
    Τελικά πίσω από τις καλύτερες φαινομενικά προθέσεις κρύβονται τα χειρότερα εγκλήματα!!!

Comments are closed.