Πασχαλάκης: «Πρέπει να δουλέψουμε στο κομμάτι της δημιουργίας»

Κοινοποίηση:
Αλέξανδρος Πασχαλάκης

Ήταν με διαφορά ο … κορυφαίος του γηπέδου στο ντέρμπι της Τούμπας! Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, Ο διεθνής πορτιέρο στην πρώτη του επίσκεψη μετά από χρόνια ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ (σ.σ. είχε προηγηθεί η παλαιότερη θητεία του στον ΠΑΣ Γιάννινα) σταμάτησε σε αρκετές περιπτώσεις τους επιθετικούς του «Δικεφάλου» κρατώντας το 0-0
Ο διεθνής τερματοφύλακας του Ολυμπιακού μίλησε στην εκπομπή του MEGA «Σούπερ Μπάλα LIVE» μετά την «λευκή» ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Αισθάνθηκα ωραία, αλλά το ότι παλέψαμε για να κρατήσουμε το μηδέν δε νομίζω πως ακούγεται και πολύ ωραία. Νομίζω, πως δεν παρουσιαστήκαμε έτσι όπως θέλαμε, αλλά ήταν και δύσκολες οι συνθήκες. Είχε πολύ κρύο και αέρα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως αυτά είναι δικαιολογίες.
Δύσκολες συνθήκες, σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο, η εικόνα δεν ήταν τόσο καλή, όσο είχαμε υπολογίσει από την αρχή της εβδομάδας, αλλά ευτυχώς ή δυστυχώς πρέπει να τα βάλουμε κάτω και να κοιτάξουμε τη συνέχεια. Πρέπει να δουλέψουμε στο πρώτο τρίτο του γηπέδου μας, ειδικά στο κομμάτι της δημιουργίας, όπου δυσκολευόμαστε να αναπτυχθούμε και θεωρώ, πως θα το λύσουμε αυτό το θέμα που έχουμε. Η εικόνα αλλάζει όταν ο αντίπαλος πρεσάρει και όπως έκανε ο ΠΑΟΚ και πιστεύω, πρέπει να δουλέψουμε κάποια τακτικά θέματα που είδαμε σε αυτό το παιχνίδι».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: