Πασχάλης Τσαρούχας: “Καταθέσαμε στοιχεία που αφορούν προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας” – Δεν απάντησε για Λιγναδη – Η οργισμένη ανάρτησή στα social media του (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
12

Ο Πασχάλης Τσαρούχας, το πρωί της Τετάρτης, πέρασε το κατώφλι της Εισαγγελίας, προκειμένου να καταθέσει τους φακέλους με τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου κι αφορούν την προσβολή γενετήσιας ελευθερίας. Εξερχόμενος από το κτήριο, ήταν φειδωλός στις δηλώσεις του.

Ο πρόεδρος του Πειθαρχικού του Σωματείου έκανε χθες μια οργισμένη ανάρτηση στο προφίλ του στο facebook για όλους όσοι ξέρουν και δε μιλούν.

Λίγο αργότερα, ανέβασε και ένα σκληρό σκίτσο που αφορά στους παιδεραστές.

 

 

 

Στα δικαστήρια προσήλθε λίγο πριν τις 10 το πρωί ο Πασχάλης Τσαρούχας. Σε δήλωσή του, μπαίνοντας στα δικαστήρια ανέφερε: «Μας έχει καλέσει ο εισαγγελέας να καταθέσουμε όλους τους φακέλους που έχουμε για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας».


11 12 13 14

Βγαίνοντας από τον Εισαγγελέα, αφού έμεινε στο γραφείο του για περίπου 40 λεπτά, ο πρόεδρος του Πειθαρχικού του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών,  τόνισε: «Καταθέσαμε τους φακέλους, ο Εισαγγελέας μας ευχαρίστησε για τη συνεργασία, τον ευχαριστήσαμε και εμείς. Ελπίζουμε για την καλύτερη έκβαση των υποθέσεων αυτών. Δεν μπορώ να πω πόσους φακέλους καταθέσαμε. Είναι όμως για προσβολή της γεννετήσιας αξιοπρέπειας».

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: