Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό ο Κάιλ Γκάι

Κοινοποίηση:
Κάιλ  Γκάι

Προάγγελος του οριστικού του «αντίο» στον Παναθηναϊκό AKTOR από τον Κάιλ Γκάι ήταν το ποστάρισμα που έκανε νωρίς το πρωί της πρώτης μέρας του 2024.

Ο Αμερικανός γκαρντ έγραψε στο Twitter «Ευχαριστώ» μαζί με μια πράσινη καρδιά και ένα τριφύλλι, κάτι που εκλαμβάνεται ως προάγγελος αποχώρησής του από την ομάδα. Όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τενερίφη.
Ο 26χρονος άσος είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο το καλοκαίρι, ωστόσο με τις προσθήκες που έγιναν στην περιφέρεια και ειδικά αυτή του Κέντρικ Ναν έπεσε πολύ στην ιεραρχία και τελικά οδηγήθηκε στην έξοδο, όχι με δανεισμό αλλά με αποδέσμευση. Η τελευταία του συμμετοχή ήταν στις 5 Δεκεμβρίου και την ήττα από την Αναντολού Εφές, όπου έπαιξε για 1:56.

Ο Γκάι έπαιξε σε οκτώ παιχνίδια της Ευρωλίγκας και συνολικά 14 με το «τριφύλλι». Στα ευρωπαϊκά παιχνίδια είχε 4 πόντους (71,4% στα δίποντα, 31,6% στα τρίποντα, 80% στις βολές), 0,9 ριμπάουντ, 0,8 ασίστ και 1 λάθος σε 10:38 κατά μέσο όρο. Την καλύτερη εμφάνιση έκανε στη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ για τη Stoiximan Basket League (30/10), όπου μέτρησε 11 πόντους (με 3/6 τρίποντα), 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 24:20.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: