«Παρακρατικοί εξυφαίνουν στο σκοτάδι. Ουδέποτε συνομίλησα με κανέναν τους. Βρώμικα ανελέητος κόσμος κυβερνητικού υπόκοσμου»

Κοινοποίηση:
IERARXIA

Ανακοίνωση από εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ και makeleio.gr για υποτιθέμενες τηλεφωνικές επικοινωνίες του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου με ιεράρχες που προβάλλονται από ΜΜΕ ως «διάδοχοι του Αρχιεπισκοπικού θρόνου».

Στα προβαλλόμενα από ΜΜΕ, «παιγνίδια εξουσίας» μεταξύ Αρχιεπισκόπου και των σεβασμιωτάτων μητροπολιτών Μεσσηνίας Χρυσοστόμου, Καισαριανής Δανιήλ και άλλων και πιθανόν για λογαριασμό έτερων δελφίνων ιεραρχών, η εφημερίδα «ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση» και ειδικότερα ο δημοσιογράφος κ. Στέφανος Χίος, δηλώνουν κατηγορηματικά αφενός ότι δεν αναμειγνύονται στα εσωτερικά της Ελλαδικής Εκκλησίας αφετέρου ούτε ο ίδιος ο δημοσιογράφος επιχείρησε ούτε άλλος συνεργάτης μας να επικοινωνήσει από εχθές (25/5/2022) με οποιονδήποτε Αρχιερέα της Εκκλησίας της Ελλάδος και ούτε άλλο πρόσωπο, εξ’ ονόματος του κ. Χίου.

Εφιστούμε την προσοχή σε οποιονδήποτε, διότι με την χρήση κακόβουλου λογισμικού ψεύτικων εισερχομένων κλήσεων (αυτό το χρονικό διάστημα η εφημερίδα μας πρωτοστατεί σε αποκαλύψεις του απορρήτου των επικοινωνιών και τις πρακτικές των παράνομων συνακροάσεων) είναι πολύ πιθανό κάποιοι στο παρασκήνιο για δικά τους οφέλη να παραπλανούν και να  σκηνοθετούν ψευδή γεγονότα, κυρίως με το πρόσχημα ότι ο κ. Χίος επικοινώνησε μαζί τους (άραγε με ποιο σκοπό;) χωρίς φυσικά
αυτό να είναι η πραγματικότητα.

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Στέφανε ή Κούλα είναι αρκετά βλαμένη αλλά καθοδηγείται από τήν εβραικά ανθελληνική λεσχη Μπίλτερμπεργκ καί αυτό τήν κάνει τήν Κούλα λίαν επικίνδυνη γιά σένα διότι τού βγάζεις τά άπλυτα στήν φόρα καί τόν εκθέτης σέ γελοιότητα.Ο γουρλομάτης είναι τρομερά κομπλεξικός καί γιά αυτό θέλει νά σέ εξοντώσει.Λοιπόν τά μάτια σου χίλιαδεκατέσσερα.
    Γιάννης Λάκων

Comments are closed.