Παρακάλια και μήνυμα στον Ολυμπιακό από τον Ρούμπεν Σεμέδο για να ξαναεπανέλθει μετά την δικαστική του περιπέτεια(ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
Ρούμπεν Σεμέδο

Στο πρώτο μήνυμά του μετά τις κατηγορίες για βιασμό και την ελευθερία του χωρίς περιοριστικούς όρους, ο Πορτογάλος αμυντικός του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο υποστήριξε ξανά την αθωότητά του και ευχαρίστησε όσους τον υποστήριξαν σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής του.

Ο Σεμέδο περιμένει το πράσινο φως από τη διοίκηση και τον προπονητή προκειμένου να επιστρέψει και πάλι στις προπονήσεις της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς.
Αναλυτικά το μήνυμα του Ρούμπεν Σεμέδο
«Αυτός είμαι εγώ γεμάτος από σημάδια και ατέλειες, πατέρας, γιος, σύζυγος, φίλος. Ποτέ μου δεν έκρυψα ή απέρριψα τις ευθύνες πόσω μάλλον όταν δεν έχω κάνει κάτι κακό. Αλλά δεν θέλω να μιλήσω περισσότερο για το ότι είμαι αθώος για αυτό αργά ή γρήγορα η δικαιοσύνη θα αποδοθεί. Ό,τι πέτυχα και τα λάθη που έκανα με διαμόρφωσαν ως άνδρα.

Αλλά πιο σημαντικό απ’ όλα, θέλω να ευχαριστήσω για την στήριξη που έλαβα αυτή την σκοτεινή περίοδο (ακόμη ένα εμπόδιο να περάσω) και για αυτούς που δεν πιστεύουν και δεν πίστεψαν ποτέ είναι ακόμη μία στιγμή να αποδείξω ποιος είναι ο Σεμέδο.

Και αν δεν με περίμεναν να σηκωθώ μετά που με έκαναν να πέσω, κάνουν λάθος επειδή έχω περισσότερο κίνητρο από ποτέ να γυρίσω στην δουλειά και να κάνω αυτό που αγαπώ. Σιγά σιγά απαντώ στα μηνύματα και θέλω να σας ευχαριστήσω για τη στήριξη ξανά».

 

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: