Παραιτήθηκε αστυνομικός που έκανε σεξ εν ώρα υπηρεσίας (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
720_689534_af6cf01bd5-988b8dceca4c489b

Ντροπιάστηκε και παραιτήθηκε από το Αστυνομικό Σώμα της Ουαλίας η 44χρονη Άντρεα Γκρίφιθς, η οποία έκανε σεξ εν ώρα υπηρεσίας με άτομο σε ευάλωτη θέση, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά στη διάρκεια του πειθαρχικού ελέγχου.

Η αστυνομικός δήλωσε βαθύτατα μετανιωμένη για το ειδύλλιο με τον άνδρα που είχε κληθεί να προστατεύει και φερόταν να είναι θύμα εγκλήματος.

Όπως έγινε γνωστό, η Γκρίφιθς είχε σχέση με τον άνδρα που ήταν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης σε μία υπόθεση πρωτόγνωρη στα χρονικά και φερόταν να είναι σε ευάλωτη θέση.

Η γυναίκα κατηγορείται ότι έκανε σεξ μαζί του και εν ώρα υπηρεσίας και εκτός καθήκοντος. Η ίδια είπε ότι έκανε σεξ μαζί του μόνο μία φορά. Η αστυνομία της Βόρειας Ουαλίας σε ανακοίνωσή της σημείωσε: “Ανέπτυξε μία απρεπή προσωπική σχέση με έναν ευάλωτο άνδρα για τον οποίο ήταν υπεύθυνη το 2015. Η κυρία Γκρίφιθς ήταν επικεφαλής αξιωματικός, υπεύθυνη γι’ αυτόν και ανέπτυξε σεξουαλική δραστηριότητα μαζί του. Δέχθηκε ότι υπήρξε περαιτέρω σεξουαλική δραστηριότητα μαζί του την ώρα της υπηρεσίας της”.

.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: