Παρίσι: Μεγάλη διαδήλωση με αίτημα την έξοδο της Γαλλίας από το ΝΑΤΟ!

Κοινοποίηση:
gg

Χιλιάδες άνθρωποι πλημμύρισαν τους δρόμους του Παρισιού σε μία μεγάλη διαδήλωση διαμαρτυρίας κατά του πολέμου, η οποία όμως είχε ως κύριο αίτημα την έξοδο της Γαλλίας από το ΝΑΤΟ! 

Είχε προηγηθεί η επίσης μεγάλη συγκέντρωση στο Βερολίνο κατά της αποστολής όπλων στην Ουκρανία. Η οποία είχε διοργανωθεί από την γερμανική αριστερά, συμμετείχαν όμως πολίτες από όλο το πολιτικό φάσμα.

Φωτογραφία από την μεγάλη διαδήλωση στο Παρίσι

Στην Γαλλία όμως κυριάρχησαν οι Γαλλικές σημαίες, το κεντρικό πανό έγραφε «για την πατρίδα», ενώ κάποιοι έσκισαν και σημαίες της ΕΕ. Το κύριο σύνθημα πάντως ήταν η μη εμπλοκή της Γαλλίας στον πόλεμο της Ουκρανίας και η αποχώρηση της χώρας από την συμμαχία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Οι λαοί ξυπνάνε,κανείς δεν θέλει το πουταΝΑΤΟ,εκτός από τους κρετίνους που δεν καταλαβαίνουν τίποτα

  2. Αντε και στα δικα μας οπως επι Κωνσταντινου Καραμανλη! Αυτη δεν ειναι αμυντικη συμμαχια πια αλλα επιθετικο φερεφωνο των αμερικλανων που πρεσσαρουνε για τον τριτο παγκοσμιο πυρηνικο πολεμο και το great restart της ΝΤΠ! Ακους αναλωσιμο ραμολιμεντο προεδρε των ΗΠΑ? Χασαπη των Βαλκανιων και της Ευρωπης?!

  3. Εδώ δυστυχώς έχουν αδειάσει τις αποθήκες από όπλα έχουν αφοπλισει τα νησιά και στέλνουν και λεοπαρντ χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανένα.
    Με τις πλάτες του Αλέξη φυσικά

  4. Ετσι μπράβο .Όχι σαν και εμας που ξεβρακώσανε τα νησιά και κανένας δεν διαμαρτυρήθηκε.

    1. Και δεν πληρωνανε και τίποτα. Μόνο οι ΗΠΑ και η Ελλάδα. Και σε εξοπλίζουν κιόλας με υπερβολικά πιο πολλά χρήματα απ’ ότι άλλες χώρες και με κάτι τόκους και μίζες άστα να πάνε. Επίσης δεν έχουν πάρει μία ακόμα γιατί αυτοχρηματοδοτουνται από τις Γαλλικές Τράπεζες και ο Έλληνας όταν θα κληθεί να τις πληρώσει, η αγορά του αιώνα του Ανδρέα,θα φαντάζει πταίσμα.

  5. Φοβούνται ότι ο γεροντολάγνος θα εμπλακεί στον πόλεμο στην Ουκρανία. Μπράβο τους.

Comments are closed.