Παρέμβαση από το εξωτερικό περιμένει η Χαριλάου Τρικούπη, μήπως και διερευνηθεί το θέμα!

Κοινοποίηση:
Συνέντευξη τύπου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη με κεντρικό θέμα το αυξημένο κόστος ζωής (ενέργεια-πληθωρισμός-κοινωνική κατοικία), Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022.
(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Έκπληκτοι έχουν μείνει στη Χαριλάου Τρικούπη για την υποβάθμιση του σκανδάλου της -απόπειρας- παρακολούθησης του τηλεφώνου του αρχηγού του τρίτου κόμματος της χώρας, μέσω του συστήματος Predator.

Η εξήγηση, μάλιστα, που δίνουν είναι πως η υποβάθμιση από τα συστημικά -όπως αναφέρουν αρμόδιες πηγές- μέσα γίνεται ενορχηστρωμένα, ενώ εκτιμούν ότι στην κατεύθυνση αυτή δίνεται από πολύ υψηλά ιστάμενα κυβερνητικά στελέχη!

Ο Νίκος Ανδρουλάκης αναμένεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες, να αναφερθεί λεπτομερειακά στο θέμα σε συνέντευξη που θα παραχωρήσει σε συνέντευξη στην Κρήτη, ενώ ικανοποίηση επικρατεί για τη στήριξη που έλαβε από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ όλων των τάσεων- άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο είναι αλήθεια. Το θέμα ανέδειξε, επίσης, και ο ΣΥΡΙΖΑ, γεγονός που έχει την πολιτική του σημασία.

Στη Χαριλάου Τρικούπη, πάντως, αναμένουν ότι με τα δημοσιεύματα που θα υπάρξουν σε ξένα μεγάλα μέσα ενημέρωσης, το θέμα δεν θα μπορεί «να θαφτεί» στην Ελλάδα το επόμενο διάστημα, ενώ αναμένονται και παρεμβάσεις από Βρυξέλλες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: