“Παράτησα τη δουλειά μου και βγάζω εκατομμύρια κάνοντας έρωτα με τον άντρα μου”

Κοινοποίηση:
271196460_421667512986990_3573398398439589220_n

Η πρώην νοσοκόμα που άλλαξε τη ζωή της και πλέον βγάζει εκατομμύρια μέσα από τη σελίδα της στο OnlyFans

Η Άλι Ρέι (Allie Rae) είδε τη ζωή της να αλλάζει 180 μοίρες μέσα σε λίγες μέρες. Μέχρι και πριν από έναν χρόνο εργαζόταν ως νοσοκόμα σε θαλάμους εντατικής θεραπείας νεογνών στη Βοστώνη. Σήμερα είναι μια από τις μεγαλύτερες σταρ του OnlyFans, βγάζει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια το μήνα και μάλιστα τώρα ετοιμάζεται να κάνει τη δική της επιχειρηματική κίνηση δημιουργώντας μια ιστοσελίδα ροζ περιεχομένου!

Η Άλι Ρέι στα 17 της είχε καταταγεί στο ναυτικό κι έξι χρόνια μετά, όταν έβγαλε τη στολή, αποφάσισε να σπουδάσει νοσηλευτική με ειδίκευση στα νεογνά. Ήδη από τα 18 της παντρεύτηκε τον σύζυγό της, Στίβεν, με τον οποίο είναι μαζί 19 χρόνια και έχουν τρία παιδιά.

251475829_289055066425166_8016575819539379280_n

Επί εννέα χρόνια εργαζόταν σε ένα μεγάλο νοσοκομείο της Μασαχουσέτης και στην πανδημία του κοροναϊού η δουλειά της αυξήθηκε πάρα πολύ κάνοντας μέχρι και δεκατετράωρες βάρδιες. Η πίεση και το άγχος της πανδημίας ήταν αυτά που την οδήγησαν, όπως λέει η ίδια, στο να εμπνευστεί αυτό που ξεκίνησε ως… χόμπι για να χαλαρώνει.

Ξεκίνησε ανεβάζοντας σέξι φωτογραφίες με μπικίνι στον λογαριασμό της στο Instagram- ο οποίος πλέον αριθμεί πάνω από 120 χιλιάδες ακολούθους- και σύντομα άρχισε να ανεβάζει και πιο… ακατάλληλες φωτογραφίες, αφού άρχισε να λαμβάνει δεκάδες προσωπικά μηνύματα από τους χρήστες για το εντυπωσιακό σώμα της. Έτσι, αποφάσισε να πάει ακόμα πιο… βαθιά σε πλήρες γυμνό. Κι ο καταλληλότερος χώρος γι’ αυτό ήταν φυσικά το OnlyFans, η σελίδα όπου μπορεί κανείς να ακολουθεί κάποιον χρήστη-δημιουργό περιεχομένου και να βλέπει επί πληρωμή «ροζ» βίντεο και φωτογραφίες του.

«Ανέβαζα δύο φωτογραφίες και υπήρχαν άνθρωποι που γράφονταν και μπορεί να περίμεναν με αγωνία μέχρι και δύο εβδομάδες, ώσπου να ανεβάσω το οτιδήποτε», λέει η Ρέι. Μάλιστα, τα πράγματα πήγαιναν τόσο καλά που αποφάσισαν να συμμετέχει και ο σύζυγός της. Έτσι, στον λογαριασμό τους άρχισαν να προσφέρουν περιεχόμενο στο οποίο οι δύο έκαναν σεξ.

«Τον πρώτο ένα-ενάμιση μήνα βγάλαμε εύκολα 8.000 δολάρια καθαρά. Ήταν τρελό! Ως νοσοκόμα μπορεί να έβγαζα έξι, ίσως επτά χιλιάδες το μήνα και τώρα έβγαζα πραγματικά λεφτά».

Για να αποφύγει τα προβλήματα στη δουλειά της, η Ρέι δεν αποκάλυψε το… χόμπι της, ενώ στο διαδίκτυο δεν χρησιμοποιούσε το αληθινό της όνομα (Το Άλι Ρέι είναι ψευδώνυμο). Ωστόσο, κάποια στιγμή έγινε αντιληπτό από ορισμένες συναδέρφους της τι κάνει στον ελεύθερό της χρόνο. «Περίπου έξι» συνάδερφοι, όπως λέει η Ρέι, ανακάλυψαν μερικές από τις πιο… χαλαρές πόζες της που ανέβαζε στα τέλη του 2020 και έκαναν ό,τι μπορούσαν για να της δημιουργήσουν πρόβλημα. Ανέφεραν την ύπαρξη αυτών των φωτογραφιών στη διοίκηση του νοσοκομείου, ωστόσο επειδή οι πόζες δεν ήταν τόσο αποκαλυπτικές και επειδή χρησιμοποιούσε ψευδώνυμο, η Άλι τη «γλίτωσε» με μια επίπληξη.

Δεν πέρασε πολύς καιρός όμως και οι συνάδερφοί της ανακάλυψαν και την σελίδα της στο OnlyFans. Μάλιστα, έγιναν συνδρομήτριες στην σελίδα, ώστε να μπορέσουν να βγάλουν screenshots από το υλικό της Ρέι και να το στείλουν στη διοίκηση.

«Φανταστείτε ότι έπρεπε να πληρώσουν τη συνδρομή μόνο για να κάνουν όλο αυτό το πράγμα! Πιθανότατα ήταν κάποιος με τον οποίο δούλευα μαζί όλη μέρα, κάθε μέρα και το γεγονός ότι έκανε αυτό το πράγμα πίσω από την πλάτη μου, ήταν πραγματικά δύσκολο», λέει η Ρέι.

273244262_368851074965216_5742837049064556074_n

Αυτή τη φορά, η διοίκηση του νοσοκομείου της έδωσε τελεσίγραφο: το OnlyFans ή τη δουλειά της στο νοσοκομείο. Η Ρέι διάλεξε το πρώτο και σίγουρα δεν το έχει μετανιώσει.

«Ήμουν πραγματικά αξιοσέβαστη νοσοκόμα στη μονάδα μου, στην πραγματικότητα εκπαίδευα όλες τις νέες νοσοκόμες», αναφέρει και προσθέτει ότι από τότε που έγινε γνωστή η ιστορία της «αμέτρητες νοσοκόμες» και άλλοι υγειονομικοί την έχουν προσεγγίσει για να της ζητήσουν οδηγίες ώστε να φτιάξουν και οι ίδιοι τη δική τους σελίδα OnlyFans.

Οικογενειακή υπόθεση

Η Άλι Ρέι είναι παντρεμένη με τον 39χρονο Στιβ, έναν πρώην εργαζόμενο σε αεροπορικές εταιρείες, και από την αρχή ήταν ανοιχτή μαζί του για αυτά που έκανε. Εξάλλου και ο ίδιος συμμετέχει ενεργά στη σελίδα του OnlyFans, την οποία δημιούργησαν μαζί τον Σεπτέμβριο του 2020.

«Ο σύζυγός μου ήταν πάντα πολύ υποστηρικτικός σε αυτό που κάνω και όταν αναγκάστηκα να αφήσω τη δουλειά μου στο νοσοκομείο, ήταν κοινή απόφαση να δουλέψω ως πλήρη απασχόληση στο OnlyFans», είπε η Άλι στο Jam Press.

«Και παρόλο που είναι σε βίντεο μαζί μου, δεν θέλει κανένα φως της δημοσιότητας. Μισεί την κάμερα και δεν δείχνει το πρόσωπό του, μόνο τα μέρη του», συμπληρώνει.

Πάντως, η Ρέι αναφέρει πως, όταν δεν είναι μπροστά στην κάμερα, είναι απλώς ένα κανονικό ζευγάρι με τρία παιδιά (18, 17 και 12 ετών) .

«Ζούμε μια πολύ φυσιολογική ζωή ως επί το πλείστον. Ο Στιβ και εγώ δεν κάνουμε ταινίες κάθε μέρα. Ίσως δύο ή τρεις φορές το μήνα. Τον υπόλοιπο καιρό είμαστε απλώς γονείς που διαχειρίζονται μια επιχείρηση από το σπίτι. Τα παιδιά μας κάνουν δουλειές στο σπίτι, βλέπουμε ταινίες μαζί, πηγαίνουμε για δείπνο, παίρνουν τιμωρίες, όπως κάθε μέση οικογένεια», αναφέρει.

«Σίγουρα επεκτείναμε τους ορίζοντές μας από την αρχή», έχει δηλώσει από την άλλη στην εφημερίδα Daily Beast. «Για παράδειγμα ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα πουλάμε βίντεο με εμάς να κάνουμε σεξ σε αγνώστους στο διαδίκτυο, αλλά τώρα το κάνουμε. Αυτό ήρθε μετά από πολλές συζητήσεις αργά τη νύχτα όπου σχεδιάζαμε τα πράγματα μαζί».

Παρά την τεράστια επιτυχία όμως «είμαστε πολύ προσγειωμένοι άνθρωποι», όπως λέει. «Υπάρχουν τόσες φορές που σκοπεύουμε να γυρίσουμε ένα βίντεο, αλλά παρασυρόμαστε και πετάμε την κάμερα στο πλάι. Ό,τι κινηματογραφούμε είναι πολύ ειλικρινές και αληθινό, δεν το προσποιούμαστε, είναι η άποψή μας. Στο τέλος της ημέρας είμαστε σύζυγοι και πολύ ερωτευμένοι».

Η νέα της δουλειά είναι πλήρης απασχόλησης, ωστόσο της δίνει τη δυνατότητα να έχει περισσότερο χρόνο για τα παιδιά της και φυσικά πολύ περισσότερα χρήματα.

«Είναι δουλειά πλήρης απασχόλησης. Τα κορίτσια που είναι πολύ επιτυχημένα στο OnlyFans δουλεύουμε πολύ σκληρά. Δεν ανεβάζουμε απλώς μια φωτογραφία και μετά πάμε για φαγητό ή σε πάρτι». Ωστόσο έχει και τα καλά του:

«Το OnlyFans μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι σπίτι με τα παιδιά μου πολύ περισσότερο. Για παράδειγμα, ως νοσοκόμα ΜΕΘ σπάνια ήμουν σπίτι για τις διακοπές. Όμως τα περασμένα Χριστούγεννα ήταν η πρώτη φορά εδώ και χρόνια που ήμουν πραγματικά εκεί μαζί τους. Αυτό έκανε την καρδιά να λιώσει. Ταξιδεύουμε επίσης πολύ και έχουμε δει μέρη που διαφορετικά δεν θα είχαμε την ευκαιρία να δούμε. Το αγαπημένο μας σημείο είναι το Cap Cana στη Δομινικανή Δημοκρατία και αγαπάμε επίσης τη Χαβάη».

Δίνοντας συμβουλές σε όποιον θέλει να κάνει κάτι παρόμοιο αναφέρει:

«Πρώτον και κύριο αν είσαι σε σχέση πρέπει να σιγουρευτείς ότι έχεις ξεκάθαρη επικοινωνία με τον σύντροφό σου, αυτό είναι το κλειδί. Το τελευταίο πράγμα που θες είναι να ξεκινήσεις να κάνεις κάτι και να συνειδητοποιήσεις μετά ότι ο σύντροφός σου δεν είναι 100% μαζί σου. Ο σύζυγός μου και εγώ, ευτυχώς, έχουμε μια υπέροχη σχέση».

Επίσης είναι πολύ σημαντικό, όπως τονίζει, να είσαι προετοιμασμένος ακόμα και για το χειρότερο σενάριο. «Είναι πιθανό ότι το υλικό σου θα διαρρεύσει, είναι επίσης πιθανό ότι η οικογένειά σου θα το δει», λέει η Ρέι, η οποία τονίζει ότι έχει συζητήσει γι’ αυτό με τα μεγαλύτερα παιδιά της και είναι προετοιμασμένα τουλάχιστον γι’ αυτό.
Νέα επιχειρηματίας

Η δουλειά της Άλι Ρέι στο OnlyFans πήγε καλύτερα απ’ό,τι μπορούσε να φανταστεί ποτέ. Μέσα σε περίπου έναν χρόνο κατέληξε να είναι μια μικρή… εκατομμυριούχος με τα έσοδά της από την σελίδα καθώς το μήνα αποκόμιζε τουλάχιστον 200.000 δολάρια.

Τον περασμένο Αύγουστο όμως παραλίγο να δει τη νέα της δουλειά να καταρρέει. Η πλατφόρμα του OnlyFans ανακοίνωσε ότι θα απαγορεύσει το σεξουαλικό περιεχόμενο καθώς δεχόταν έντονες πιέσεις από τραπεζικούς εταίρους και εταιρείες που χειρίζονται τις οικονομικές συναλλαγές της πλατφόρμας, οι οποίοι παραπονούνταν για το «απρεπές» περιεχόμενο. Η απόφαση αυτή προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων καθώς οι δημιουργοί της πλατφόρμας είδαν σε αυτή την πλήρη αδιαφορία της εταιρίας για τη δουλειά τους. Εξάλλου αυτοί και το «ροζ» περιεχόμενό τους έκαναν το OnlyFans διάσημο παγκοσμίως. Η πλατφόρμα τελικά υπαναχώρησε, ωστόσο πολλοί δημιουργοί αποφάσισαν ότι δεν μπορούσαν πλέον να βασίζονται σε αυτή και άρχισαν να σκέφτονται εναλλακτικούς τρόπους.

Η Άλι Ρέι αποφάσισε να κάνει κάτι περισσότερο. Έτσι, έγινε η δημιουργός και η CEO του WetSpace, μιας πρωτότυπης πλατφόρμας, η οποία θα βοηθά τους δημιουργούς ροζ περιεχομένου να δουλεύουν και να προσεγγίζουν τους ακολούθους τους διασφαλίζοντας ωστόσο τα χρήματά τους. Παράλληλα, οι χρήστες της πλατφόρμας θα έχουν ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια και ιδιωτικότητα, αλλά και αλληλεπίδραση με αυτούς που ακολουθούν.

Η Άλι Ρέι με το WetSpace θέλει να αποφύγει τους παραδοσιακούς παρόχους πληρωμών και να εμποδίσει τις κλασικές τράπεζες από το να παίρνουν ένα μερίδιο των κερδών από δημιουργούς όπως η ίδια.

«Το WetSpace δημιουργήθηκε όταν κατάλαβα ποιο είναι το πρόβλημα (οι τράπεζες) και ποια είναι η λύση (το να ξεφορτωθείς τις τράπεζες). Τελεία και παύλα. δεν είναι πρόβλημα μόνο του OnlyFans ή οποιασδήποτε άλλης πλατφόρμας. Γι’ αυτό το WetSpace είναι ξεχωριστό. Δεν δίνουμε λόγο στις τράπεζες, δεν τις χρειαζόμαστε. Το WetSpace είναι βασισμένο 100% στα κρυπτονομίσματα και αυτό σημαίνει ότι δεχόμαστε πληρωμές σε κρυπτονομίσματα και τα χρήματα πηγαίνουν απευθείας στο πορτοφόλι του δημιουργού. Δεν υπάρχει αναμονή για την πληρωμή και ούτε έξτρα χρεώσεις από τις τράπεζες», αναφέρει η ίδια μιλώντας στο Bitcoinist.

Όπως λέει το πιο σημαντικό σε αυτήν την πλατφόρμα είναι να δώσει τη δυνατότητα της ανωνυμίας τόσο για τους δημιουργούς όσο και για τους χρήστες.

«Ας μην ξεχνάμε ότι δεν επηρεάστηκαν μόνο οι δημιουργοί από αυτό που έγινε με το OnlyFans. Πολλοί ακόλουθοι ένιωσαν τις διακρίσεις μόνο επειδή παρακολούθησαν το περιεχόμενο και οι τράπεζές τους τους εγκάλεσαν γι’ αυτό. Η ανωνυμία είναι σημαντική για τους χρήστες μας και γι’ αυτό το WetSpace δεν θα συλλέγει κανένα προσωπικό δεδομένο τους. Θα πρέπει απλώς να συνδέσει το κρυπτο-πορτοφόλι του και να απολαύσει».

Η πλατφόρμα αναμένεται να αρχίσει τη λειτουργία της εντός του Φεβρουαρίου. Πάντως όπως τονίζει η ίδια δεν σκοπεύει να κλείσει τη σελίδα της στο OnlyFans και θα παραμείνει ενεργή και εκεί για τουλάχιστον όσο της το επιτρέπει η πλατφόρμα!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Τα παιδια της ειναι ήδη σε μια ενηλικίωση και καθολου απίθανο να μπουν σε καποια σελιδα της τυχαια.

  2. Υπάρχει όσο τσάμπα υλικό στο διαδύκτιο που πραγματικό είναι βίτσιο το να πληρώνεις για να δεις

  3. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ, ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ…

  4. ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΣΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ?

  5. Οι Ελλεινιδες θα τρέξουν πρώτες …αν και αυτές το κάνουν και χωρίς να περνουν λεφτά!

  6. Αηδιασα…. Μποχα και δυσοσμία… Κρίμα για τα παιδιά τους…😕

  7. όταν αποφασίσει να συνταξιοδοτηθεί θα κάνει μήνυση για βιασμό και θα πάρει το μερίδιο του άντρα της για αποζημίωση, όλοι οι simps και οι cuckolds θα απαιτούν την θανατική ποινή του άντρα της που κακοποίησε την ανυπεράσπιστη κορασίδα έχοντας στο βάθος του μυαλού τους ότι θα τους κάτσει επειδή το παίζουν φεμινιστές…..

  8. οταν ο αγροτης ο εργατης η ο νοσηλευτης οπως εδω βγαζει πολυ λιγοτερα απο επαγγελματα που παραγουν αερα κοπανιστο (δικηγορος, δημοσιογραφος λογιστης, χρηματιστης κλπ) ειναι λογικο να καταρρευσει αυτος ο πολιτισμος

  9. Fake ανθρωποι…..( η αποθεωση του δειχνω και οχι του ειμαι-γινομαι-δημιουργω)

  10. Εύγε κοπέλα μου !!! Αν δηλαδή μπει ο γιος σου ή η κόρη σου στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα θα θαυμάσει τις ερωτικές επιδόσεις της μάνας και του πατέρα. O tempora o mores.

  11. πολλά λιγούρια στον πλανήτη…ο πενταδάκτυλος ζει και βασιλεύει

  12. σαπιλα διχως τελος σε ολο τον πλανητη

Comments are closed.