Παράνοια!!! Ο Κούλης και τα εμβόλια του χωρίζει συνέχεια τα Ελληνικά ζευγάρια

Κοινοποίηση:
χωρισμος

Αρνητής χώρισε με την γυναίκα του επειδή εκείνη εμβολιάστηκε, σύμφωνα με μαρτυρία από συγγενικό τους πρόσωπο στο MEGA.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η ξαδέλφη της κοπέλας, το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα τα τελευταία πέντε χρόνια με αποκορύφωμα το θέμα του εμβολίου.

«Όταν ξεκίνησε το θέμα με το εμβόλιο ήταν σχετικά θετικός. Η κοπέλα έκανε το εμβόλιο, εκείνος δεν είχε φέρει αντίρρηση. Στην πορεία όμως δημιουργήθηκαν προβλήματα μεταξύ τους, μέχρι και απειλές, ότι θα την εγκαταλείψει και ότι δεν θα της δίνει χρήματα, όπως και έκανε», περιέγραψε η κ. Μαρία.

«Αυτός είναι φανατικός αρνητής, επηρεάζεται από τη θρησκεία, όπως την έχει φτιάξει αυτός στο μυαλό του. Τελικά τη χώρισε, ενώ η κοπέλα έκανε καταγγελία γιατί φοβόταν για τη σωματική της ακεραιότητα», πρόσθεσε η ίδια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Μπολι δεν ήθελες κοπελιά??? Φάε μπολι τώρα!!!

  2. ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΜΙΑΣ ΧΟΥΝΤΑΣ Κ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ .ΠΑΛΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΑΜΕ ΚΟΤΕΣ ΟΧΙ ΛΥΡΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΠΛΑΤΙΝΟΛΥΡΑΤΕΣ .ΚΡΙΜΑ ΚΥΡΙΟΙ Κ ΚΥΡΙΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΘΑΡΡΟΣ Κ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ Κ ΚΕΡΑΤΑΣ Κ ΔΑΡΜΕΝΟΣ.ΚΑΝΩ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ Κ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΘΟΥΜΕ

  3. Όλες τις σχέσεις έχει επηρεάσει με φίλους, συγγενείς, στους εργασιακούς χώρους, έχουν χωρίσει κ διχάσει τους ανθρώπους σε δύο κατηγορίες και τρώγονται μεταξύ τους, είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει και κατά τα άλλα ενδιαφέρονται για την υγεία μας, πόση υποκρισία πια

  4. ΕΙΝΑΙ ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΥΠΕΡΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΛΥΝΕΙ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ ΩΣ ΕΞΙΣΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΜΑΔΙΚΑ ΥΠΟΟΜΑΔΙΚΑ Η ΑΤΟΜΙΚΑ ΩΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ Χ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΗΡΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ “ΙΟ”.

    ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ CO-VID. ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΝ-ΟΡΑΣΗ. ΤΟ 19 ΕΙΝΑΙ ΤΟ 6+6+6=18. ΣΥΝ ΕΣΕΝΑ +1 =19

Comments are closed.