Παππάς: «Μέρα με την ημέρα για τον Σλούκα»

Κοινοποίηση:
Νίκος Παππάς

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την αήττητη κούρσα του στην Basket League  επικρατώντας άνετα του Άρη με 89-75, ωστόσο, ήρθε να προστεθεί ένα ακόμη πρόβλημα τραυαμτισμού, αυτή τη φορά με τον Άλεκ Πίτερς.

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο οποίος αποβλήθηκε από το ματς με τον Άρη, μίλησε για την κατάσταση των δύο αθλητών και όχι μόνο.

Αρχικά είπε στην ΕΡΤ: «Τα παιχνίδια της EuroLeague είναι πάντα πολύ ανταγωνιστικά. Σίγουρα παίζουμε με δύο πολύ καλές ομάδες. Να δούμε τι θα γίνει και με τους τραυματίες μας. Θα το πάμε μέρα-μέρα με τον Σλούκα. Να δούμε τώρα τι έγινε και με τον Πίτερς».

 

Στη συνέντευξη Τύπου πρόσθεσε για τον τελευταίο πως «δεν έχουμε ακόμη εικόνα, θα εκτιμηθεί η κατάστασή του και θα δούμε αύριο».

 

Ενώ για το ματς τόνισε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα του Άρη, όχι για το σημερινό παιχνίδι, αλλά για την γενικότερη εικόνα της στο πρωτάθλημα. Είναι μία ομάδα που παλεύει για σαράντα λεπτά και σε κάθε παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους παίκτες, τους προπονητές και σε όλους. Από κει και πέρα, όταν εμείς έχουμε 21 λάθη και ο αντίπαλος 16 επιθετικά ριμπάουντ, είναι καθαρά θέμα προσέγγισης του παιχνιδιού. Σίγουρα δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε και το αποτέλεσμα ναι μεν δείχνει την διαφορά, αυτή ήταν στο συγκεκριμένο ματς, όμως, δεν ήταν ένας καλός αγώνας για εμάς».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: