Παπανικολάου: «Φυσιολογικό να βγαίνει η κόπωση»

Κοινοποίηση:
Κώστας Παπανικολάου

Ο Ολυμπιακός συνέχισε τη ξέφρενη κούρσα του στην Basket League επικρατώντας του Προμηθέα με 89-77
Με τον αρχηγό των νταμπλούχων Ελλάδας Κώστα Παπανικολάου να στέκεται στα αποθέματα ενέργειας του ίδιου και των συμπαικτών του
Επιπλέον, ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε τόσο στο επερχόμενο ντέρμπι των «αιωνίων» (19/3), όσο και στο παιχνίδι των Πειραιωτών με τη Ζαλγκίρις (16/3).

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Ο Προμηθέας είναι μια πολύ καλή ομάδα, καλά δομημένη, που κάνει και πολύ καλή ευρωπαϊκή πορεία φέτος. Η ενέργειά μας δεν ήταν στα επίπεδα που έπρεπε, και στις δύο πλευρές του παρκέ. Ερχόμαστε από έναν μήνα που δεν μείναμε καθόλου σπίτια μας, με πολλά ταξίδια, πολλά παιχνίδια και τραυματισμούς μέσα στον Φλεβάρη. Φυσιολογικό κάποια στιγμή να βγει η κόπωση και να φέρει μεταπτώσεις στην ενέργεια και το παιχνίδι μας».
Για τις 50 συνεχόμενες νίκες που έφτασε ο Ολυμπιακός σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Σούπερ Καπ: «Τα ρεκόρ δεν είναι για τις ομάδες. Οι ομάδες κρίνονται από τους τίτλους που καταφέρνουν να κατακτήσουν. Τα ρεκόρ είναι για τους δημοσιογράφους».
Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Θέλουμε να κερδίσουμε για να διατηρήσουμε το πολύ καλό μας μομέντουμ. Ένα ντέρμπι, ανεξαρτήτου ψυχολογίας, μπορεί να αλλάξει πολλά».
Για το επερχόμενο παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις: «Θα δούμε τι θα γίνει και με τον Σλούκα, αν θα αγωνιστεί. Έχουμε καταφέρει να εξασφαλίσουμε τον βασικό μας στόχο με την πρόκριση στα playoffs. Αφού έχουμε τη δυνατότητα να κοιτάξουμε ακόμα πιο ψηλά, το κάνουμε. Πρέπει να είμαστε 100% προσηλωμένοι, μια στιγμή χαλαρότητας μπορεί αν φέρει επιπτώσεις. Η Ευρωλίγκα είναι πάρα πολύ ανταγωνιστική».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: