«Παπαγαλάκια» του Ερντογάν απειλούν με δολοφονίες δημοσιογράφων στο εξωτερικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
erdoganika-papagalakia-630x381

Τούρκος παρουσιαστής, οπαδός του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κάλεσε από τον αέρα της εκπομπής «Medya Kritik», του τηλεοπτικού σταθμού «TGRT Haber», τις τουρκικές υπηρεσίες πληροφοριών, MIT, να δολοφονήσουν Τούρκους αντικαθεστωτικούς δημοσιογράφους που ζουν αυτοεξόριστους στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, ο ένας από τους δύο παρουσιαστές, ο Τζεμ Κουτζούκ (Cem Küçük), δεν μάσησε τα λόγια του, καλώντας να «εξολοθρευτούν» οι Τούρκοι δημοσιογράφοι που ασκούν κριτική στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και να εκτελεστούν «με μια σφαίρα στο κεφάλι».

Στοχοποίησε ιδιαιτέρως τον αυτοεξόριστο Τούρκο δημοσιογράφο Αμπντουλάχ Μποζκούρτ, που διευθύνει την ιστοσελίδα «Nordic Monitor» και ζει αυτοεξόριστος στη Στοκχόλμη της Σουηδίας.

Ο Μποζκούρτ έχει εξελιχθεί σε «κακό σπυρί» για το τουρκικό καθεστώς, αποκαλύπτοντας απόρρητα έγγραφα για τις δραστηριότητες της MIT και σχεδιασμούς ανώτατων Τούρκων αξιωματικών του στρατού για νέο διωγμό των χριστιανών από την Τουρκία.

«Η διεύθυνση της κατοικίας του (σ.σ. στη Στοκχόλμη) είναι γνωστή στο τουρκικό κράτος», είπε στον αέρα ο Κουτζούκ, με τον άλλο παρουσιαστή, τον Φουάτ Ουγούρ να προσθέτει:

«Δεν πρέπει να ζουν άνετα εκεί που ζούνε».

«Σωστά», συνέχισε ο Κουτζούκ, «σκότωσε τρεις ή πέντε από αυτούς και να δούμε τι θα γίνει.

»Η τουρκική υπηρεσία πληροφοριών MIT έχει τώρα εξουσιοδότηση [για φόνους] στο εξωτερικό».

«Δεν πρέπει να δείξουμε έλεος», τόνισε ο ίδιος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: