Πανικός στο Τσέλσι-Τότεναμ! Άγριος τσαμπουκάς Τούχελ με Κόντε που έλειψε να καταλήξει σε ξύλο

Κοινοποίηση:
FaIxYgjUYAEtaMQ

Άναψαν για τα καλά τα αίματα κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του λονδρέζικου ντέρμπι μεταξύ της Τσέλσι και της Τότεναμ για την Premier League. Εξαρχής υπήρχε μεγάλη ένταση και η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη στο Στάμφορντ Μπριτζ, όπως συμβαίνει παραδοσιακά σε τέτοιου τύπου ματς, αλλά ο έλεγχος χάθηκε λίγο μετά την ισοφάριση της Τότεναμ.

Στο 19′ η Τσέλσι άνοιξε το σκορ με τον Κουλιμπαλί, αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν (1-1) με τον Χόιμπιεργκ στο 69′. Εκείνη τη στιγμή ο πάντοτε εκρηκτικός προπονητής της Τότεναμ, Αντόνιο Κόντε ξέφυγε, καθώς πανηγύρισε έξαλλα γυρίζοντας προς την πλευρά του πάγκου της Τσέλσι. Το γεγονός αυτό εκνεύρισε τον Τόμας Τούχελ, που έτρεξε προς τον Ιταλό σπρώχνοντάς τον. Ο Κόντε αντέδρασε και οι δύο κόουτς κόλλησαν τα πρόσωπά τους σε μια ιδιαίτερα έντονη στιγμή, που θύμησε την παλαιότερη διένεξη του Ζοζέ Μουρίνιο με τον Αρσέν Βενγκέρ.

 

Μολονότι λίγο αργότερα ηρέμησαν (προσωρινά) τα πνεύματα, ο Τούχελ φάνηκε να το κρατάει… μανιάτικο στον Κόντε. Μόλις ο Ρις Τζέιμς πέτυχε το 2-1 στο 77′, έκανε ένα τρομερό σπριντ μπροστά απ’ τον Ιταλό θέλοντας προφανώς να τον προβοκάρει. Ωστόσο ο κόουτς της Τότεναμ δεν αντέδρασε…

Το σκηνικό της έντασης όμως είχε και συνέχεια καθώς η Τότεναμ επέστρεψε και πάλι. Με γκολ του Χάρι Κέιν στο 96′ ισοφάρισε για το τελικό 2-2 εν μέσω πανζουρλισμού. Και με το σφύριγμα της λήξης, οι δύο προπονητές ήρθαν και πάλι πρόσωπο με πρόσωπο. Αρχικά φάνηκε να έχουν απλά μια ψυχρή και τυπική χειραψία, αλλά ο Τούχελ κράτησε σφιχτά το χέρι του Κόντε μη αφήνοντάς τον να απομακρυνθεί. Ακολούθησε νέος κύκλος μεγάλης έντασης και έντονης λογομαχίας των δύο κόουτς με τους ψυχραιμότερους να προσπαθούν να τους χωρίσουν. Ο διαιτητής που προηγουμένως τους είχε τιμωρήσει με κίτρινη κάρτα, τους τιμώρησε με κόκκινη προτού αμφότεροι πάρουν το δρόμο για τα αποδυτήρια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: