Πανικός στο Βερολίνο: Tι γίνεται όταν 1.749 άτομα θέλουν να ενοικιάσουν το ίδιο διαμέρισμα;

Κοινοποίηση:
filippis-tours_verolino_02-1600x800

Αν αναρωτιέστε πόσο δύσκολο είναι να βρείτε ένα οικονομικό σπίτι στο Βερολίνο, μπορείτε να διαβάσετε το παρακάτω περιστατικό.

Στις 24 Νοεμβρίου, ο εντυπωσιακός αριθμός των 1.749 ατόμων εμφανίστηκε για να δει ένα διαμέρισμα σε λογική για τα δεδομένα της γερμανικής αγοράς τιμή, που είχε κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο την προηγούμενη ημέρα.

Πρόκειται για ένα διαμέρισμα 54 τ.μ. στον τρίτο όροφο ενός κτηρίου του 1950, το οποίο διαθέτει δύο δωμάτια και ένα μπαλκόνι. Το μίσθωμα είναι € 550 το μήνα, συμπεριλαμβανομένων πρόσθετων εξόδων, όπως θέρμανσης και του νερού. Η περιοχή Σονμπεργκ, που βρίσκεται το διαμέρισμα. είναι από τις πιο περιζήτητες της Γερμανίας και σε συνδυασμό με την τιμή του σπιτιού, η ζήτησή του έχει εκτοξευθεί.

Οι εταιρείες που διαχειρίζεται το ακίνητο, ήξεραν πως είναι μια καλή ευκαιρία και θα είχε ζήτηση, αλλά σίγουρα δεν περίμεναν πάνω από 1.700 ενδιαφερόμενους την ίδια ημέρα, όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Την ημέρα που είχαν κανονιστεί τα περισσότερα ραντεβού, η οδός Μαινινγκερ, όπου βρίσκεται το διαμέρισμα, θύμιζε σκηνές από κάποια τοπική γιορτή, με τους ανθρώπους και το προσωπικό των κτηματομεσιτικών γραφείων να δίνουν οδηγίες μέσω ενός μεγαφώνου. Για να διαχειριστούν το πλήθος, τα μεσιτικά γραφεία καλούσαν ομάδες 20 έως 30 ατόμων να βλέπουν ταυτόχρονα το σπίτι όχι παραπάνω από μερικά λεπτά, ώστε να εξυπηρετήσουν όσο το δυνατόν περισσότερους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: