Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: 17 συλλήψεις στον τελικό Κυπέλλου

Κοινοποίηση:
krotides

Σε ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, στην οποία δεν γίνεται λόγος για ελέγχους πριν τον αγώνα, ο οποίος έληξε με νικητή και κάτοχο του τροπαίου τον Παναθηναϊκό, αναφέρονται τα εξής:

«Χθες Σάββατο 21-5-2022, πριν κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του τελικού αγώνα ποδοσφαίρου Κυπέλλου Ελλάδας, μεταξύ των ομάδων «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – Π.Α.Ο.Κ.», που διεξήχθη στο Ο.Α.Κ.Α, από τις αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποιήθηκαν συνολικά συλλήψεις 17 ατόμων για διάπραξη διαφόρων αδικημάτων.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης, απλής σωματικής βλάβης, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, βίας κατά υπαλλήλων, εξύβρισης, απείθειας και παραβάσεις της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων κια περί αντιμετώπισης βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις.

Μετά από ελέγχους, στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

18 βεγγαλικά
12 ναυτικές φωτοβολίδες
10 καπνογόνα
10 βεγγαλικά με φυτίλι
2 πυρσοί

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ η έρευνα, με την αξιοποίηση του συλλεχθέντος προανακριτικού υλικού, για την ταυτοποίηση και άλλων συμμετεχόντων στα επεισόδια, τόσο εντός όσο και εκτός του Σταδίου, συνεχίζονται».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Εχουμε γινει Κολομβια της Ευρωπης και οι αλλοι χαιρονται που βρηκανε τα δυναμητακια

  2. και αργησαν….20 χρονια φυλακη το λιγοτερο σε καθε αληταρα..μηπως ξαναγυρισουν στο γηπεδο οι οικογενειες

  3. Αύριο όλοι ελεύθεροι θα είναι….3.000 αστυνομικοί για 17 συλλήψεις σε 40.000 μια χαρά, κουράστηκαν πάλι όλοι. Συγχαρητήρια για τον καλύτερο τελικό όλα δούλεψαν όπως θα έπρεπε, μάλλον βγάλανε τους καλύτερους αξιωματικούς που βλέπουν τα γήπεδα μόνο από την τηλεόραση. Οπότε καταλαβαίνουμε τη γίνεται με την εγκληματικότητα. Συγχαρητήρια κι πάλι, απίστευτη οργάνωση από όλους.

Comments are closed.