Παναθηναϊκός – Άρης: Βίντεο από την μηχανοκίνητη πορεία στη Θεσσαλονίκη πριν τον τελικό

Κοινοποίηση:
ACASA

Με μηχανοκίνητη πορεία στη Θεσσαλονίκη «ζεσταίνονται» οι φίλοι των κιτρίνων πριν τον τελικό κυπέλλου Παναθηναϊκός – Άρης στο Πανθεσσαλικό…

Μηχανοκίνητη πορεία πραγματοποίησαν το απόγευμα δεκάδες οπαδοί του Άρη στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή τον μεγάλο τελικό για το Κύπελλο Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Οι οπαδοί των κιτρίνων ζητούν από τους παίκτες της ομάδας τους, να κατακτήσουν το τρόπαιο και να το φέρουν στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ορισμένοι θα παρακολουθήσουν τον αγώνα σε καφετέριες της πόλης και άλλοι στα σημεία που έχουν στηθεί γιγαντοοθόνες.

Η Θεσσαλονίκη ζει ιστορικές στιγμές στο ποδόσφαιρο, καθώς μετά τον ΠΑΟΚ που κατέκτησε το πρωτάθλημα, ο Άρης διεκδικεί το κύπελλο. Αν τα καταφέρει οι δύο τίτλοι της σεζόν θα καταλήξουν σε ομάδες της πόλης, για πρώτη φορά μετά το 1976. Τότε πρωταθλητής είχε αναδειχθεί ο ΠΑΟΚ και κυπελλούχος ο Ηρακλής.

Οι φίλοι των «κιτρίνων» από την παραλιακή και ακολούθως μέσω της Λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου κατευθύνθηκαν προς την Παπαναστασίου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες θα τοποθετηθεί γιγαντοοθόνη για την αποψινή αναμέτρηση.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, ακριβώς από πίσω ακολουθούσαν δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας για την αποφυγή εντάσεων. Την Πέμπτη 23 Μαΐου απαγορεύτηκε η συνοδεία της αποστολής της ομάδας, μέχρι τα Μάλγαρα.

Οι οπαδοί του Άρη φωνάζουν συνθήματα και ζητούν από την ομάδα του Άκη Μάντζιου την κατάκτηση του τίτλου μετά από 54 χρόνια, στέλνοντας το μήνυμα ότι απόψε το βράδυ θέλουν να πανηγυρίσουν στον Λευκό Πύργο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: