Παναγιώτης Παπανικολάου: «Η Κυβέρνηση κήρυξε ολοκληρωτικό πόλεμο στους υγειονομικούς! Νοσοκομειακά κτήρια του δημοσίου παραμένουν κλειστά και ρημάζουν!»

Κοινοποίηση:
νοσοκομειο

Ο Νευροχειρουργός στο νοσοκομείο της Νίκαιας, Παναγιώτης Παπανικολάου, μίλησε στον Focus FM για τις τραγικές ελλείψεις στο σύστημα υγείας ενώ αναφερόμενος στην κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία της Αττικής δήλωσε ότι το 95% των κλινών είναι κατειλημμένες.

Μίλησε επίσης για το νέο μέτρο που εξήγγειλε η κυβέρνηση το οποίο αφορά στην έκδοση εξιτηρίων και τα Σαββατοκύριακο. Για αυτό είπε πως «δεν μπορούμε να εξαντλούμαστε σε αστεία καθαρά επικοινωνιακά μέτρα, καθώς κάτι τέτοιο γίνεται τα τελευταία 40 χρόνια».

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί επίσης και σε δεκάδες χιλιάδες νέους γιατρούς και υγειονομικούς που οι χειρισμοί των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων τους “έδιωξαν” από την Ελλάδα και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο εξωτερικό.

“Αν τυχόν γίνει η Αττική, χειρότερα από ό,τι ήταν η Θεσσαλονίκη τον Δεκέμβριο, μη βγει μετά από κανένα μήνα πάλι ο κ. Κοντοζαμάνης να ξαναπεί ότι για τους θανάτους θα φταίνε οι γιατροί. Για τους θανάτους που θα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί, θα φταίει ο ίδιος και η κυβέρνησή του, κανένας άλλος”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπανικολάου.

Ακούστε χαρακτηριστικό απόσπασμα της συνέντευξης στο παρακάτω ηχητικό:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: