Παμπόνηρη η τσ@τσά του Επστάιν – Τι σκαρφίστηκε για να μην καταθέσει

Κοινοποίηση:
maxwell43

Σε καραντίνα βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η Γκισλέιν Μάξγουελ, μαστροπός του Αμερικανού χρηματιστή, Τζέφρι Έπσταιν καθώς τέθηκε σε 14ημερη απομόνωση κατά την μεταφορά της από φυλακή του Νιου Χάιμσαιρ προκειμένου να αποφύγει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο του Μανχάταν, την Παρασκευή.

Η φυλακή όπου βρίσκεται η 58χρονη Γκισλέιν ήταν πρώην παιδική χαρά της Νέας Υόρκης.

Σήμερα όμως είναι ο εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες, όπως υποστηρίζουν οι φύλακες σχολιάζοντας τις συνθήκες εντός του σωφρονιστικού ιδρύματος.

Σύμφωνα με πηγές της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail», η 58χρονη Βρετανή που «ψάρευε» ανήλικες κοπέλες για να ικανοποιήσει τις σeξουαλικές ορέξεις του Έπσταιν και των φίλων του, θα αποφύγει την πρώτη δημόσια εμφάνισή της στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο του Μανχάταν.

Επέλεξε αντ ‘αυτού να εμφανιστεί εξ αποστάσεως λόγω της κρίσης με την νόσο COVID – 19 και «σημαντικών ζητημάτων ασφάλειας» που σχετίζονται με δικαστικές διαδικασίες, όπως αναφέρει η εφημερίδα «DailyMail».

Η φυλακή αυτή χρησιμοποιείται συνήθως ως προθάλαμος έως την εκδίκαση των υποθέσεων.

Η νομική ομάδα της Μάξγουελ περιλαμβάνει και τον Κριστιάν Έβερντελ , πρώην εισαγγελέα της Νέας Υόρκης που είχε βοηθήσει στην σύλληψη του βαρώνου των ναρκωτικών «El Chapo».

Το FBI χρειάστηκε περίπου έντεκα μήνες μετά τη σύλληψη του Τζέφρι Έπσταιν στο τέλος Ιουλίου για να συλλάβει την Μάξγουελ.

Το τεράστιο δίκτυο των φίλων της Γκισλέιν την βοήθησε να κρυφτεί σε ένα υπέροχο αρχοντικό στο Νιου Χάμσαιρ, το κόστος του οποίου ξεπερνά το ένα εκατομμύριο δολάρια.

Την περασμένη Δευτέρα, η Γκισλέιν μεταφέρθηκε από τη φυλακή του Merrimack County στο Νιου Χάμσαιρ σε φυλακή της Νέας Υόρκης.

Στην επιχείρηση σύλληψής της συμμετείχαν 24 πράκτορες του FBI και αστυνομικοί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: