“Παλικάρια του χωριού, κρατάτε γερά”! Η κραυγή της προέδρου κοινότητας που βλέπει τη φωτιά να πλησιάζει (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
smaro

Η φωτιά στην Εύβοια δεν έχει σταματήσει την ξέφρενη πορεία της και σήμερα το πρωί πλησίασε το χωριό Ασμήνη. Οι κάτοικοί του έλαβαν μήνυμα εκκένωσης, αλλά όλοι έμειαναν εκεί για να δώσουν τη μάχη με τις φλόγες. Πρώτη από όλους η πρόεδρος του χωριού, που δηλώνει πως δεν φοβάται για τη φωτιά και καλεί τους συντοπίτες της να “κρατήσουν” γερά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Που είναι ρε οι άντρες;;; Όλοι φουστίτσα;;;;;
    Μπράβο μάγκισα η Προεδρίνα

  2. κρατάτε γερά Έλληνες..συγχαρητήρια στην κυρία…αυτή είναι η πραγματική Ελλάδα

  3. Κακώς φύγανε και οι πρώτοι πρώτοι…
    Πιθανόν δεν περίμεναν αυτή την βραδυπορια από τους αρμόδιους…
    Όταν κατάλαβαν ότι αυτό που τους νοιάζει είναι να μην έχουν θύματα και όλα τα υπόλοιπα στάχτη και μπουρμπερι,τότε σταμάτησαν να φεύγουν!
    Ακούστηκε κι από πληγέντες στην Αττική ότι αν έμεναν ίσως τα κατάφερναν!!

  4. Μπράβο ρε “Μπουμπουλίνα” καλά τους τα είπες και καλά κάνεις, αυτό περιμένουν να αδειάσετε το χωριό για να το κάψουν, μείνετε εκεί φοβόνται για τυχόν θύματα και θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να σβήσουν τη φωτιά. Πάρτε τις τύχες σας στα χέρια σας μην εμπιστεύεστε το μισελληνικό καθεστώς Μητσοτάκη.

  5. Γυναίκα με ούμπαλα πολλών κιλών !!! ΕΥΓΕ ΤΗΣ !!!
    Αν όλοι οι Πρόεδροι και Δήμαρχοι της πολύπαθης αυτής ΠΑΝΕΜΟΡΦΗΣ περιοχής, είχαν τα κότσια να αγνοήσουν το 112 και να οργανώσουν τα θαρραλέα παλληκάρια τους, θα είχαν σώσει τα σπίτια τους, τα ζώα τους και το -απαράμιλλου κάλλους- φυσικό περιβάλλον τους …

Comments are closed.